A hirdetés lejárt, a termék nem kelt el. A gombra kattintva jelezheti az eladónak, hogy érdekli a termék és kérheti a hirdetés újraindítását.
Érdekel a termék

Two Fishes, Five Breads (2009), Acrylic on Canvas, 100 x 80 cm. Mitko Zhelezarov Bulgaria Painting


1.350.000 HUF 3,673.57 USD

Garancia: 30 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. augusztus 07.
Termékkód: 5191415
Megtekintések: 190
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

OkrosM (0)  
BUDAPEST

Hitelesített felhasználó

Pozitív értékelések: nincs értékelés
Utolsó belépés: 2023. szeptember 28.
Regisztráció: 2023. február 19.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Az eladó eredetiként jelölte meg az alkotást, amelyre 30 nap pénzvisszafizetési garanciát vállal. Az eladó állítása szerint az eredetiséget szakértő is megerősítette.
Téma:életkép
Technika:vegyes technika
Stílus:art deco
Hordozó:vászon
Legnagyobb méret:nagy (80 cm-től)
Szignó:szignózott
Állapot:hibátlan
Eredetiség:eredeti
Pénzvisszafizetési garancia az eredetiségre:igen
Eredetiségét szakértő megerősítette?:igen

Mitko Zhelezarov nos muestra un tipo de pintura simbólica en Two Fishes. Sus símbolos pertenecen a temas religiosos. Sin embargo, no hay elementos tristes o trágicos entre estos temas. Al contrario, Mitko Zhelezarov intenta representar conscientemente un significado positivo. Existe algo de primitivo y sin embargo novedoso en estos símbolos. Su pintura alienta un sentido de intimidad lograda. La elección de colores profundos como los azules y rojos refuerza el poder de los elementos elegidos. La creación de un espacio ilusorio no convencional está dirigido directamente al espectador.

Mitko Zhelezarov depicts a highly symbolic painting. His symbols leads to religious themes. But there is not sorrow or tragic elements in his themes. On the contrary Mitko means to portray consciously a positive meaning. There is something primitive and yet new in his symbols. His paintings encourage a sense of perceived intimacy. The choice of deep colours such as blues and reds strengths the power of the chosen elements. The creation of a non conventional illusory space is addressed directly to the spectator.

Mitko Zhelezarov (Bulgaria) has widely exhibited through different locations at Art Galleries in Bulgaria, Germany, United Kingdom and Holland.

“I want my paintings to act directly on spectators. I want with them to tell a story from little stories, from affairs, from our trivial grounds. My work is led by signs, colours, and faith. I hope to see people with much more faith in our modern, global world. This is my ambition through my abstracts and the expressive paintings.” (Mitko Zhelezarov, 2009)

Garanciális feltételek

Garancia: 30 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 hét
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBudapest V.
Külföldi szállítás
Európán belül50000 HUF

Mások ezeket keresték még