Pávazöld


35.000 HUF 95.22 USD

Garancia: 30 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. október 30.
Termékkód: 5357104
Megtekintések: 148
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

horvathtextilmuvesz (0)  
Bács-Kiskun megye

Hitelesített felhasználó

Pozitív értékelések: nincs értékelés
Utolsó belépés: 2024. április 18.
Regisztráció: 2023. október 30.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Az eladó eredetiként jelölte meg az alkotást, amelyre 30 nap pénzvisszafizetési garanciát vállal.
Téma:absztrakt
Technika:akril
Stílus:absztrakt
Hordozó:vászon
Legnagyobb méret:közepes (80 cm-ig)
Szignó:szignózott
Állapot:hibátlan
Eredetiség:eredeti
Pénzvisszafizetési garancia az eredetiségre:igen
Eredetiségét szakértő megerősítette?:nem

Elkészülés helye: Kiskunmajsa

Keletkezés dátuma: 2023.01.05.

Kép címe: Pávazöld

Alkotás mérete: 40×30

Sorszám: 19

Kedves látogató! Köszöntöm a boltomban és alkotásaim között.

A textília az az alapanyag, amit mindenki magán visel, épp ezért érzelmileg kötődik, hozzájuk és ez által energiát hordoznak ezek a darabok. A kelmék öltöztetik lakásunkat, környezetünket, és ezzel lelkünket is. Szeretem a ruhákat és a szöveteket ezért jött az ötlet a kelmék festményekhez való felhasználására. Felfedeztem a 3D-s textilszobrászati technikát, amivel igazán maradandót alkothatok. Célom, hogy nagyon sok lakásban, közösségi térben kapjanak helyet alkotásaim, melyek értéket és energiákat közvetítenek. Egy érzelmes művészlélek vagyok, aki értéket szeretne adni az embereknek az alkotásain keresztűl. Absztrakt festményeim autodidakta módon, teljesen egyedileg készülnek, és különleges jelentéssel bírnak, az alapanyagok használata és megjelenítése miatt.

Művimben nagy szerepet játszik a textília újrahasznosítás, hiszen erre építem, alkotásom előszeretettel használok magasfényű metálos színeket, csillámot, strasszokat, gombot, tollakat, termést, köveket, csipkéket, fa elemeket, gipszformákat, kidobásra szánt különféle tárgyakat, kiegészítőket. Képeim bekeretezésére új és régi, feljavított kereteket is használok. Egy képkeretező műhellyel együttműködve, utolsó darabos, keretlécekből kimaradt, akár sérült, feljavított anyagokból is készülhetnek. A képeim megalkotásában nagy figyelmet kap az ökológiai lábnyom csökkentése, az újrahasznosítás, vagy a kidobásra szánt alapanyagok újra felhasználása a lényeg, hogy értéket teremthessek. Ezzel én is lehetőséget kapok a jobb és minőségibb életre, hogy megengedhessem magamnak terveimet, vágyaimat.

Minden képem akasztóval szerelt sorszámozott és termék adat tájékoztatóval ellátott. Keret nélküli festményeknél igény szerint kerettel is kivitelezhető. A keretlécekről fotó alapján lehet választani, melynek árát a festmény mérete és a keretléc típusa határoz meg. Amennyiben az itt hirdetett alkotás kiállításon szerepel, annak lejárati időpontja után van lehetőség az átadásra keretezés esetén több időt vesz igénye. Átvétel személyes egyeztetéssel Kiskunmajsán vagy postázással történhet. Otthonunkban tereinkbe a béke, a harmónia és a nyugalom megteremtésére törekszünk, amihez elengedhetetlen, egyedi kelléke lehet alkotásaim egyike. Sok szeretettel várom kedves látogatóim érdeklődését, kérdéseit, megrendeléseit.

További szép napot! Horváth Richárd

A képen látható színek nem minden esetben tükrözik, a valós árnyalatokat-színt eltérhetnek a fotó miatt.

#ajándék #ajándékötlet #lakás #otthon #dekor #lakásdekor #dekoratív #lakberendezés #dekoratívművészet #díszítőművészet #falikép #kép #dísz #lakásszépítés #home #nappali #hálószoba #szoba #közlekedő #otthondolgozni #iroda #modern #modernfestmény #modernművész #kortársművész #festmény #különleges #alkotás #újdonság #paverpol #akril #művész #anyag #textil #absztraktművészet #autodidakta #autodidaktaművész #absztrakt #minimalista #divat #öko #úrjahasznósitás #újrahasznosított #régibőlúj #értékteremtés #értékteremtő #teremtés #megvásárolható #tiedislehet #viddhaza #fiatalfeltörekvő #kezdőművész #feltörekvő #minőségiélet #szabadalkotás #magyar #vegyélhazait #meglepetés #ajándéktárgy #támogató #értékes #horváthtextilművész


Garanciális feltételek

Garancia: 30 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz
Postai utánvétel

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 hét
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételKiskunmajsa
Postázás5000 HUF

Mások ezeket keresték még