Olaj technikàval kèszült festmèny /Velencei èletkép,gondolàkkal.


200.000 HUF 547.38 USD

Garancia: 30 nap  
Személyes átvétel
Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. április 09.
Termékkód: 5755518
Megtekintések: 63
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

BTC (0)  
Pest megye

Pozitív értékelések: nincs értékelés
Utolsó belépés: Tegnap, 21:58
Regisztráció: 2024. március 09.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Az eladó eredetiként jelölte meg az alkotást, amelyre 30 nap pénzvisszafizetési garanciát vállal. Az eladó állítása szerint az eredetiséget szakértő is megerősítette.
Téma:életkép
Technika:olaj
Hordozó:fa
Legnagyobb méret:nagy (80 cm-től)
Szignó:szignózott
Állapot:hibátlan
Eredetiség:eredeti
Pénzvisszafizetési garancia az eredetiségre:igen
Eredetiségét szakértő megerősítette?:igen

Alim Adilov, magyar szórenddel Adilov Alim (Taskent, 1963– ) Magyarországon élő üzbég festőművész. 1963-ban született Üzbegisztán fővárosában, Taskentben, édesapja grafikus, édesanyja iparművész volt. Gyermekéveit is ott töltötte, szülei hatására már akkor sokat rajzolt, céltudatosan művész akart lenni. Ennek érdekében több rajzszakkörbe is járt, majd egy képzőművészeti középiskolában érettségizett; mindig törekedett arra, hogy a kiválóak közül is a legjobb legyen. Katonai szolgálatát Kazahsztánban teljesítette, majd a szentpétervári Repin Képzőművészeti Akadémián végezte tanulmányait, mesterei Mojszenkó és Vitrugatszkij voltak. 1991 és 1993 között a londoni akadémián fejlesztette tovább a tudását, egy ottani kétéves kurzus elvégzésével.

1993-ban Magyarországon települt le; 2003-ban költözött Solymárra, szándéka szerint hosszú időre; választásában motiválta Budapest közelsége mellett a szép környezet, és a táj nyugalma, inspiráló békéje is. 2004 óta tagja a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesületének. Festészetében legszívesebben azokat a témákat dolgozza fel, amiket utazásai során átélt, amikkel a világot járva találkozott. Városok, házak, tájak fogják meg a leggyakrabban, de nem idegen tőle a portréfestés és a csendéletek alkotása sem. Kifejezetten fontosnak ítéli az élénk színhasználatot, szavai szerint a színek elvarázsolják, és nélkülük nem adhatná vissza a világ ezer arcát. Stílusára leginkább a klasszikus realista meghatározás illik, de hatott rá az impresszionisták munkássága is. Akrillal és olajjal fest. Csoportos kiállításai voltak többek között Szentpéterváron, Moszkvában, Rosztovban, Taskentben, Tokióban, Wörschachban, Kuala Lumpurban, Budapesten, Debrecenben és Békéscsabán. Önálló kiállításokat Londonban, Békéscsabán, Miskolcon, Debrecenben, Gödöllőn, Kecskeméten és Budapesten, valamint a malajziai Kuala Lumpurban és Puchongban tartott.

Festmény:
80x60cm
Keret:
96x76cm


Garanciális feltételek

Garancia: 30 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 hét
Személyes átvétel Budapest

Mások ezeket keresték még