Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés

LEÁRAZTAM ! LEMEZÁRÚGYÁRI ? RÉGI FELHÚZHATÓ LEMEZ JÁTÉK DOBOZÁBAN KITŰNŐ ÁLLAPOTBAN.


39.000 HUF 124.56 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2021. október 14.
Termékkód: 3892346
Megtekintések: 42
Megfigyelők: 1
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai
 

oldjim (86)    
Somogy megye

Válaszadás: 100%-ban, 2 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: 2021. október 26.
Regisztráció: 2011. augusztus 10.

LEMEZÁRÚGYÁRI ? RÉGI FELHÚZHATÓ LEMEZ JÁTÉK DOBOZÁBAN KITŰNŐ ÁLLAPOTBAN.


ÍGY A HETVEN ÉVESEN, ELGONDOLKODIK AZ EMBER FIA OLYAN DOLGOKON IS, AMIK ELŐTTE SOHA NEM VOLTAK FONTOSAK SZÁMÁRA. MI LESZ MIND AZZAL A SOK SZÉP ANTIK HOLMIVAL, MIND AZOKKAL A KINCSEKKEL AMIT EGY ÉLET ALATT ÖSSZEGYŰJTÖTT AZ EMBER. ÉS HA MÉG A GYEREKEID, UNOKÁID IS MIND KÜLFÖLDÖN ÉLNEK AZ MÉG JOBBAN ÖSZTÖKÉL ARRA, HOGY TÉGY VALAMIT MINDAZZAL AMIT ÖSSZEGYŰJTÖTTÉL. A FÖLDBE NEM VIHETEM ÉS SEM MAGAMMAL MINDEZT, EZÉRT ÉN INKÁBB ELADOM A KINCSEIMET, ÉS ELMEGYÜNK BELŐLE A MAMÁVAL ISMÉT NYARALNI.

RÉGI FELHÚZHATÓ LEMEZ JÁTÉKAUTÓ EREDETI DOBOZÁBAN EGY BIERWAGEN HIBÁTLAN MŰKÖDŐ KÉPES ÁLLAPOTBAN.
HÁROM ILYEN LEMEZJÁTÉKOT ÁRULOK, DE CSAK EGY FELHÚZÓ KULCS VAN A HÁROMHOZ. MINDHÁRMAT VIDEÓRA VETTEM MŰKÖDÉS KÖZBEN. A KULCS EZZEL A JÁTÉKKAL LESSZ ELADVA.

EGY REÁLIS KP AJÁNLATOT MINDIG SZÍVESEN MEGFONTOLOK DE, KÉREM AZ ÁLMODOZÓ, ALKUDOZÓ, ÍGÉRGETŐ, HITEGETŐ-HALOGATÓ IDŐHÚZÓ, NEMFIZETŐ SZERENCSELOVAGOK, A NEVETSÉGES ÉS SOKSZOR MÁR SÉRTŐ AJÁNLATAIKKAL KÉREM KERÜLJENEK, MERT NEM VAGYOK SZORULT ANYAGI HELYZETBEN.

A KÖZELMULTBAN BAN ISMÉT BEHÚZOTT A CSŐBE KÉT NULLA PONTOS ÁLMODOZÓ, ÍGÉRGETŐ, IDŐHÚZÓ, HITEGETŐ-HALOGATÓ, NEM FIZETŐ, NULLA PONTOS SZERENCSLOVAG. EZÉRT A NULLA PONTTAL RENDELKEZŐK VÁSÁRLÁSI SZÁNDÉKUKAT KÉREM ELŐRE JELEZZÉK.TÖBBSZÖRÖS ROSSZ TAPASZTALAT MIATT, A NULLA PONTTAL RENDELKEZŐKKEL NEM ALKUDOZOK, ÉS AZ Ő AJÁNLATUKAT NEM FOGADOM EL. ŐK ELŐSZŐR BIZONYÍTSANAK, AZTÁN ALKUDOZHATNAK. AKINEK NEM INGE NE VAGYE MAGÁRA !

https://www.youtube.com/watch?v=U1iiktQ_zA8

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételFonyód
Postázás1855 HUF


Mások ezeket keresték még