Világítós, Eredeti (SMOKI) WOBBLER. Újak! Nagyon! Nagyon VILÁGÍTANAK és fogósak!


db x 6.250 HUF 17.04 USD
Elérhető: 10 db

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. október 16.
Termékkód: 4994011
Megtekintések: 192
Megfigyelők: 1
Eladó adatai

padam1 (69)    
Veszprém megye

Hitelesített felhasználó

Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: 2024. április 19.
Regisztráció: 2017. október 28.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:használt, hibátlan

Világítós, Eredeti (SMOKI) WOBBLER. Újak! Nagyon! Nagyon VILÁGÍTANAK és fogósak!

A "SMOKI VILÁGÍTÓS WOBBLEREKBŐL ÖSSZEVÁLOGATVA!"

Az aukció tárgya: Világítós Eredeti (SMOKÍ) WOBBLER. Újak, nagyon-nagyon kedvezményes áron!

A méltán világhírű ABU Wobbler licence alapján és saját EU szabadalom felhasználásával az 1980-as években a mai napig csúcs technológiát képviselő technikával és EU szabadalommal védett anyagokból készült Világítós Webberek.

Nagyon kis mennyiségben áll rendelkezésre! nehogy lemaradjon róla, nincs több darab!

Világítós Eredeti Wobbler a 80-as évekből, Smoki márkájú, 1-ső osztályú, hibátlan ujjak, egyenként becsomagolva, tű éles (békebeli extra titán) horgokkal szerelve. A Sügér, Süllő, Csuka, Harcsa, minden képzeletet felülmúlóan eredményes horgászatára lettek kifejlesztve és már bizonyítottak.

A Világítós Wobbler-ek és a 80-as évek egyik sláger terméke volt hazánkban és inkább Nyugat-Európában a ragadozóhal horgászatban, annyira "fogósnak" bizonyultak, hogy egyes horgászvizeken megtiltották a használatát, mivel a Süllő állományt szint kiirtották vele a horgászok!

A SMOKI VILÁGÍTÓS Wobbler jelenlegi eladási árát - a mai időben - is kapható ABU Wobblerekhez mértük! Annak ellenére, hogy az ABU Wobblerek sem NEM világítósak "csak" szépek és használhatóak. Ennek szem-elött tartásával a Világítós SMOKI Webbereket 6250 forintos - baráti - darabáron kínáljuk kedves sporttársainknak rendkívül kis, megmaradt mennyiségben!

Ipar megszűnése miatt pártucat Smoki Wobbler megmaradt egy régi bőröndben mivel akkoriban Németországban a horgászok több németországi tóból is szinte kiirtották a süllő állományt ezekkel a világítós SMOKI Webberek-kel ezért betiltották a Világítós Smoki Wobblerek használatát ezeken a vizeken! A Német exportunkból ekkor megmaradt Világítós Wobblerek kerültek most elő! Minőségük a mai napig 100%-ig új, hibátlan, pedig legalább 30 évet pihentek a bőröndökben a padláson.

Aki megveszi, nagyon nagy örömet szerezhet magának és/vagy horgásztársainak erre garanciát vállalok. Nincs több csak ez a pártucat ami szinte "csoda" folytán maradt meg a mai napig a padláson.

Megemlítem, hogy a mai napig csúcstechnikának számító anyagból és eljárással készültek, ez értendő a "törhetetlen" műanyag anyagukra (polikarbonát) és az EU. Szabadalommal védett eljárásra amitől a világítós SMOKI Wobblerek 5-8 percig világítanak a víz alatt.

" Világon sincs esetleg pár darab már"! Egy igazi "halrém" voltak, és a mai napig is azok, ezek a különleges Woblerek, mint ahogy (nagyon találóan a ragadozók szempontjából) némely nyugat-európai újság is megjegyezte ezt..

30 évvel ezelőtti értékben - sporttársi áron - értékesítjük e megmaradt rendkívül kis készletet, 6250 Ft/db áron.

Ha halat is akarsz fogni nem csak áztatni és próbálkozni! Végre itt a konkrét esély, ne szalaszd el, a készlet nagyon véges!

Méretei:

Hossza: 4-7cm.

Tömege: 4-8 gramm.

Víznél könnyebb, vontatáskor süllyedő.

A fotók az aukció tárgyát képező SMOKI Webberekről készültek!

Futárral postázom a mindenkori díjszabás szerint.

A Wobberek használati tanácsok! Fontos!

A „fogóssá got” biztosítja a SMOKI WOBBLEREK kialakítása és a mai napig egyedülálló színű és erősen fluoreszkáló anyaguk és gyártási technológiájuk. Valamint az is, hogy az 1890-as években befejeződött ezen SMOKI Wobblerek gyártása és árusítása, ezért a halak úgymond nem ismerik ezeket a Wobblereket, nem lett "agyon Wbblezve" semelyik vízterület, stb...

Ha esetleg némely wobbler a vízben oldalazna, ez azért lehet mert a wobbler orrészében elhelyezett vörösréz betét (zsinórtartó betét) elhajlott valamelyik irányba, ezt kézzel vissza kell (lehet) hajlítani és az oldalazás kiküszöbölve vagy éppen-hogy valamelyik irányba kell kismértékben hajlítani az egyenes úszáshoz! (persze némely esetben éppen az az előnyös ha a wobbler valamelyik irányba oldalaz (például ha oldalra a hínár előtt akarjuk elhúzni), ha ez az igény a wobbler orrészében lévő vörösréz betétet abba az irányba kell hajlítani (kis mértékben) amelyik irányba szeretnénk, hogy oldalazzon, pl. hínár előtti vontatáskor).

A világítós Wobblereket este (esti horgászatnál) zseblámpával meg kell világítani körülbelül 0.5-1 percig és a víz-alatt erősen (világoszölden) fluoreszkálnak (világítanak) hosszú ideig!. Nappal használva a nappali fény is elegendő a SMOKI Wobblerek víz alatti fluoreszkálásához!

Használjunk „finom” szerelést és vékony zsinórt! A wobblert vontassuk a lehető leg-lassabban „gyengéden és egyenletesen”! A vontatás közben a bot végét leengedhetjük a víz-színéig majd lassan emelve majd ismét leengedve ekkor volt a legtöbb kapásunk.

Jó fogást kívánok sporik! A Wobblerek már bizonyítottak, azok fogósak ebben biztosak lehetünk!

Az 1980-as évekből megmaradt (Németországba szánt, elkészített) készletet árusítjuk ki, már nem sok maradt, ne maradjon le róla!

Köszönöm, hogy érdeklődött e méltán nagyhírű Világítós Webberek után!

Futárköltség 2500 ft.

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBalatonakarattya
Postázás2500 HUF

Mások ezeket keresték még