Tükörben a boldogságom - Jacsó Teodóra


5.990 HUF 16.30 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. december 20.
Termékkód: 5183449
Megtekintések: 182
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

jacsoteodora (0)  
Heves megye

Hitelesített felhasználó

Pozitív értékelések: nincs értékelés
Utolsó belépés: 2024. április 14.
Regisztráció: 2023. július 27.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:kiváló
Kötés típusa:puha kötés
Jellemző:első kiadás

Tükörben a boldogságom című könyvem megvásárolható. Ez a meséket és imákat tartalmazó könyv egy kódex. Mindenki, aki a szellemi fejlődést keresi, előmozdítója a jónak, élvezni fogja ezt a könyvet.

Ismerd meg Jacsó Teodóra könyvét, mely az útról szól! Ez egy meséket és imákat tartalmazó trilógia, ami számos kérdést megfogalmaz. Megérinti például a spirituális út témáját, mint etnográfiai művet, amit megszentelt a környezetből érkező sok üzenet, amit égi mesterek adtak közre, hogy továbbítva legyen a népnek. Számos témát ölel körbe, melyben az egész család megtalálhatja saját gyümölcsét; a felnőttek és a gyermekek. Sok izgalmas kaland várhat ránk a mű olvasása során, amik titokban hozzásegítenek minket a spirituális fejlődéshez. Könnyed és szép megfogalmazása nem emberi termék, hanem szellemi. Így osonnak be az üzenetek az égi világból a földi világba, s megszenteljük ügyünket ezáltal. A szentség csak olvasói által válhat szentséggé, így tudja beteljesíteni feladatát. Gyógyítások, transzmutáció, ősbizalom, a félelem lekűzdése, a négy elem, a lélektükör letörlése, imádságok, egészség, szellemi fejlődés. Hallgasd hát e szavakat; a mesterek és tanítványok kapcsolatáról szól ez a könyv, s hogy a tanítvány hogyan válhat mesterévé a tudásnak, az írásnak, ha nem egyedül van. Nincs egyedül többé az, akit a Szellem kísér. Így készült ez a mű; - kéz a kézben jártunk, mindig együtt voltunk, és mindig csak írtunk: szebbnél szebb üzeneteket, témákat - gyógyításokról, hitről, s meséltünk, festettünk. Festményeink segítik e sorok megértését, és tanítják a rendet, fegyelmet, s a Mennyet. Ámen. E sorok írója őrzi ezt a könyvet. Köszönjük a figyelmet. ( Ui.: Árulás lenne nem kiadni ezt a könyvet.)

316 színes oldallal

TARTALOM:
Köszönetnyilvánítás
Előszó
Bevezető
Történetem kezdete
Ősbizalom
Mit jelent Isten szerint fejlődni
Transzmutáció
A naplómból
Az elemek
A lélek-tükör letörlése
Hortus sanitatis – Az egészség kertje
Szent üzenetek Jézustól – Sanctus Jesus Christus
A kegyelem

Teljesen új példányokat postázok. Személyesen is átvehető.

Külföldre való postázás esetén kérem, vegye fel velem a kapcsolatot, mert szükségem van az adott ország adataira a postai díj megadásához.

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételNagyút
Postázás2500 HUF

Mások ezeket keresték még