Patricia Simpson: Kegyetlen Istennő


800 HUF 2.22 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. augusztus 28.
Termékkód: 5227266
Megtekintések: 118
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

Mondini (29)   
BUDAPEST

Hitelesített felhasználó

Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: 2024. május 01.
Regisztráció: 2023. január 01.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:
Kötés típusa:puha kötés
Magyar/világirodalom:világirodalom

Eladásra kínálom Patricia Simpson: Kegyetlen Istennő című regényét. A könyv 1997-ben jelent meg a Szakálos könyvkiadó gondozásában. A könyv jó állapotú, korának megfelelő.

Súlya: 274g, mérete: 12X20,5g, oldalainak száma: 304.

Tartalom:

Karissa, a gyönyörű egyiptomi származású nő, a felnevelkedésének borzongatóan hűvös, kanadai évei után immár Luxorban él imádott, de a házasságuk évei alatt egyre távolságtartóbb férjével, a különleges nagyúrral, Aserisszel, és kicsi lányukkal Juliával, akinek másságához nem fér kétség, felnőttes, mélyre látó tekintete egyedi szépségénél is nyilvánvalóbb, és már egészen kicsi korától tudják, hogy a hangja nemcsak különlegesen tiszta és gyönyörű, de varázsos is. Az asszony szeretné, ha gyermeke nem lenne villájuk foglya, iskolába járna, mint a saját kortársai, nehezen érti férje kemény és konok hallgatásba burkolt ellenállását, és kész harcolni ellene, de már a beíratás napján furcsa események kezdődnek, mikor sok éves késéssel megérkezik Karissa, kutató, tudós, régész apjának hagyatékát rejtő hatalmas utazóláda, benne egy csodás szantálfa doboz macskavésettel és fantasztikusan működő kristályobeliszkekkel, amelyek egy gyönyörű egyiptomi énekes nő magával ragadó élettörténetét mesélik el látomásként, bódító, hologramos, hangos képekkel, és a hihetetlen események az egész családot érintik már, mivel Julia az iskolába menet eltűnik. Egy hihetetlen kirakós azonnali megoldást követel, az eltemetett múlt kísérteni kezd, egy ősi és rég elfeledett egyiptomi istenség Szahmet, Az Idők Kezdetének Úrnője, Az Istenek Anyja nevében az ő felkent kegyetlen papnői színre lépnek és a család versenyt fut az idővel a gyermek életéért….

(A könyv nagyon izgalmas történetet ír le, szóval valószínűsíthetően, ha egyszer kezébe vette, addig nem fogja letenni, míg el nem olvasta.)

A könyv személyesen átvehető Budapest IV. (Újpest) és a XV. (Rákospalota) kerületében, a Magyar Posta és a Foxpost közreműködésével, a vételár és a postaköltség átutalását követően.

MPL csomagautomatába 2 kg -ig: 1299 FT.

Foxpost csomagautomatába: 1499 FT.

KÉREM TEKINTSE MEG A TÖBBI TERMÉKEIMET IS!

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 3-5 munkanap
Személyes átvétel Budapest IV.
Postázás 1299 HUF
Egyéb 1299 - 1499 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még