Német 2. VH Gyalogsági rohamjelvény (IAB / ISA)


139.999 HUF 380.96 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. december 10.
Termékkód: 5464916
Megtekintések: 140
Megfigyelők: 1
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

vaskereszt (69)    
Baranya megye

Hitelesített felhasználó

Pozitív értékelések: nincs értékelés
Utolsó belépés: 2024. április 16.
Regisztráció: 2011. március 26.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Kor:1900-1949
Állapot:korának megfelelő

Kijelentem, hogy a tétel ismeretterjesztő, oktatási, tudományos, művészeti célból vagy a történelem eseményeiről szóló tájékoztatás céljából került feltöltésre és elhatárolódom minden olyan eszmétől, amelyeket ezen tétel képvisel.


Kijelentem, hogy a tétel ismeretterjesztő, oktatási, tudományos, művészeti célból vagy a történelem eseményeiről szóló tájékoztatás céljából került feltöltésre és elhatárolódom minden olyan eszmétől, amelyeket ezen tétel képvisel.

Gyalogsági rohamjelvény
Infanterie Sturmabzeichen (ISA) / Infantry Assault Badge (IAB)

A gyártó W.H. (Wilhelm Hobacher)
Gyalogsági rohamjelvény ezüst színben – Wilhelm Hobacher, Wien. Korai úgy nevezett nehéz horganyzott konstrukció szépen forrasztott rögzítéssel és zsanérral, valamint a hátoldalon WH jelzéssel. A jelvény a jól megszokott kopottas állapotban van, és becsületes viseletet mutat, jó felülettel. Kiváló minőségű IAB kopott megjelenéssel

Elsőre kicsit ijesztő tudom ,Sajna "Magyarország jobban teljesít" így ennek a darabnak az ára ezért ennyi ,erről nem én tehetek :( sajnálom , én inden áramat € ban számolok + 17,50 € lett a csomag díj ami nem igazán kedvez az árnak .

Eredetiségére pénz visszafizetési garanciát vállalok


Leütés előtt érdeklődjön a félreértés és a vita elkerülése végett. KÖSZÖNÖM!

A meghirdetett termék eladásának nem célja, hogy előmozdítsa a náci, fasiszta, kommunista, vagy bármely más rendszer ideológiájának terjedését! Az Eladó nem azonosul semmilyen módon az eladásra felkínált tárgyon szereplő jelképek politikai nézeteivel.Ez csupán egy történelmi tárgy korhű , melyet fel lehet használni oktatási célra, gyűjteményi bemutatásra,modern film vagy színházi produkciók készítésére illetve hivatalos egyesületek által szervezett hadijátékok lebonyolítására.

Törvényi háttér:

A Büntető Törvénykönyv 269/B. § (1) bekezdése szerint "Aki horogkeresztet, SS-jelvényt, nyilaskeresztet, sarló-kalapácsot,ötágú vörös csillagot vagy ezeket ábrázoló jelképet a) terjeszt; b) nagy nyilvánosság előtt használ; c) közszemlére tesz; ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el, és pénzbüntetéssel büntetendő." Az idézett jogszabály (2) bekezdése szerint "nem büntethető az (1) bekezdésben meghatározott cselekmény miatt,aki azt ismeretterjesztő, oktatási, tudományos, művészeti célból vagy a történelem, illetve a jelenkor eseményeiről szóló tájékoztatás céljából követi el."

FIGYELEM!

Abban az esetben, ha az eladás lebonyolításakor felmerül az alapos gyanú, hogy a Vevő a megvásárolt árverési tételt más célra használja, mint a fent említett (pl.: rasszista inditatás, közösség elleni izgatás) - az Eladó fenntartja magának a jogot,hogy visszautasítsa a tranzakció lebonyolítását!

kitüntetés jelvény kitűző érem medál náci német világháború világháborús vh öv övcsat antik retró régiség


Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás1500 HUF
Külföldi szállítás
Bárhova4800 HUF

Mások ezeket keresték még