Perrier-Jouët Champagne pezsgős jégveder - Ritkaság az 1970-es évekből - Francia ARGIT gyármány


35.400 HUF 96.27 USD

Garancia: 3 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. február 19.
Termékkód: 5631471
Megtekintések: 93
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

SursumVivere (29)   
BUDAPEST

Hitelesített felhasználó

Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 10:37
Regisztráció: 2022. december 07.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:korának megfelelő

Perrier-Jouët Champagne fémből készült pezsgőhűtő, mindkét oldalon merev fogantyúkkal, és az elülső részen a Perrier-Jouët Champagne emblémával.

Az 1970-es években az ARGIT készítette Franciaországban. Az "Argit" híres volt az exkluzív és elegáns pezsgővödreiről, melyeket a francia pezsgőházak is gyakran használtak. Ezek a vödrök gyűjthető tárgyakká váltak az évek során.

A bemutatott darab vintage tárgy, némi kopásjelekkel, vízfoltokkal és kisebb karcokkal, de összességében szép vintage állapotban van. Kérjük tekintse meg a fotókat, mert azok a leírás részét képezik.

Ez a Perrier-Jouët Champagne pezsgőhűtő bármely bárpulton, vagy asztalon jól mutatna a pezsgő vagy bor bemutatásához. Emellett nagyon gyűjthető, szerethető darab.

Mérete 20cm x 20cm.

# Kínálatunk egy része gyári csomagolású, soha nem volt használva, másik részük lehet akár 100 évesnél is öregebb használt, vintage termék. Ezt minden esetben jelöljük a termékleírásban.

A fényképek a termékleírás részét képzik, mindig alaposan nézze végig a fotókat. Kérésre további fényképeket is küldünk.

A legtöbb termékből csak egy-egy darabunk van, cserélni nem tudjuk őket. A kézhezvételt követő három napban azonban bármelyik darabot visszaküldheti, és a vételárát visszautaljuk.

A három nap elteltét követően is bármelyik nálunk vásárolt terméket szívesen visszavásároljuk.

Mind céges, mind magánszemély vásárlása esetén minden termékünkről használt cikkről szóló, 0 százalékos áfa tartalmú számlát adunk.

Igény esetén kérhet díszcsomagolást, üdvözlőkártya írást, és az adott termék postázását a megajándékozott címére. #

Perrier-Jouët Champagne Champagne Champagne Ice Bucket - Rarity from the 1970s - French ARGIT Made

The Perrier-Jouët Champagne metal ice bucket features rigid handles on both sides and the Perrier-Jouët Champagne emblem on the front.

It was made by ARGIT in France in the 1970s. ARGIT was renowned for its exclusive and elegant champagne buckets, often used by French champagne houses. These buckets have become collectible items over the years.

The presented piece is vintage, showing some signs of wear, watermarks, and minor scratches, but overall, it's in nice vintage condition. Please see the photos as they are part of the description.

This Perrier-Jouët Champagne ice bucket would look great on any bar or table to present champagne or wine. Additionally, it's a highly collectible and lovable piece.

Dimensions: 20cm x 20cm.

Garanciális feltételek

Garancia: 3 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBudapest II.
Postázás2500 HUF
Külföldi szállítás
Európai Unión belül8200 HUF

Mások ezeket keresték még