Moët & Chandon Dom Pérignon pajzs alakú porcelán szivar hamutartó Francia bisztró és bárfelszerelés


69.600 HUF 189.39 USD

Garancia: 3 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. március 26.
Termékkód: 5539356
Megtekintések: 61
Megfigyelők: 1
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

SursumVivere (29)   
BUDAPEST

Hitelesített felhasználó

Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 10:55
Regisztráció: 2022. december 07.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:hamutál
Készítő, márka:egyéb francia porcelán
Kor:1950-1969
Jelzett:jelzetlen
Állapot:korának megfelelő
Eredetiség:eredeti

Az évek során a Moët & Chandon Dom Pérignon többféle különleges kiadást és kiegészítőt alkalmazott a márka exkluzivitásának és luxusának kiemelésére.

Amikor a Moët & Chandon Dom Pérignon páncél alakú vintage porcelán szivarhamutartójáról van szó, egy rendkívüli, elegáns és dizájnos kiegészítőről beszélhetünk.

A porcelán szivarhamutartó funkciója a szivarok elhelyezése és a hamu gyűjtést, miközben vizuálisan kiegészíti a luxusital élményét. A szivarhamunk kívül egyéb más szemetet sohasem rakunk a szivarhamutartóba!

A Moët & Chandon Dom Pérignon pezsgőkiegészítőire jellemző a kreatív és stílusos megközelítés, így egy ilyen DP shield formájú hamutartó mindig egyedi megjelenésű és figyelemfelkeltő.

Ezek a francia porcelán termékek a 60-as, 70-es években limitált kiadásban készültek jellemzően a Dom Pérignon Champagne-t felszolgáló pezsgőbárok, night club-ok, és luxus éttermek számára. A DP pajzs alakú MOËT szivarhamutartó gyártását a 80-as évek elején leállították, amikor a föld megmentése és egy elképzelt szebb új világ érdekében elkezdték kiüldözni a szivarosokat a bárokból éttermekből, revüszínházakból és lokálokból.

A vendéglátásban használt porcelánok gyakrabban sérülnek, törnek össze, mint a vitrinben kiállított díszporcelánok. Mára nagyon kevés ilyen szivarhamutartó maradt meg épségben, ami még inkább növeli ezek értékét és különlegességét a kollekcióban.

Kötelező darab egy szivaros pezsgőimádónak.

Szélessége 20 cm, hosszúsága 24 cm, magassága 5 cm.

Kitűnő állapotban lévő vintage termék. Két szőlőszemen van erősebb kopás nyom, de első ránézésre csak Poirot felügyelő tudja megtalálni rajta.

# Kínálatunk egy része gyári csomagolású, soha nem volt használva, másik részük lehet akár 100 évesnél is öregebb használt, vintage termék. Ezt minden esetben jelöljük a termékleírásban.

A fényképek a termékleírás részét képzik, mindig alaposan nézze végig a fotókat. Kérésre további fényképeket is küldünk.

A legtöbb termékből csak egy-egy darabunk van, cserélni nem tudjuk őket. A kézhezvételt követő három napban azonban bármelyik darabot visszaküldheti, és a vételárát visszautaljuk.

A három nap elteltét követően is bármelyik nálunk vásárolt terméket szívesen visszavásároljuk.

Mind céges mind magánszemély vásárlása esetén minden termékünkről használt cikkről szóló, 0 százalékos áfa tartalmú számlát adunk.

Igény esetén kérhet díszcsomagolást, üdvözlőkártya írást, és az adott termék postázását a megajándékozott címére. #

Moët & Chandon Dom Pérignon shield-shaped porcelain cigar ashtray

Over the years, Moët & Chandon Dom Pérignon has used a variety of special editions and accessories to highlight the exclusivity and luxury of the brand.

When it comes to the Moët & Chandon Dom Pérignon shield-shaped porcelain cigar ashtray, we are talking about an extraordinary, elegant, and stylish accessory.

The function of the porcelain cigar ashtray is to hold cigars and collect ash, while visually complementing the luxury drink experience. Other than our cigar ashes, we never put any other rubbish in our cigar ashtrays!

The Moët & Chandon Dom Pérignon champagne accessories are characterised by a creative and stylish approach, so an ashtray in the shape of a DP shield is always unique in appearance and eye-catching.

These French porcelain products were made in the 60's and 70's in limited editions, typically for champagne bars, night clubs and luxury restaurants serving Dom Pérignon Champagne. The production of the DP shield-shaped MOËT cigar ashtrays was discontinued in the early 80s, when cigar smokers started to be driven out of bars, restaurants, revue theatres and clubs in the interest of saving the earth and an imagined brave new world.

Porcelain used in catering is more likely to be damaged and broken than decorative porcelain displayed in display cases. Today, very few of these cigar ashtrays have survived intact, which adds to their value and uniqueness in the collection.

A must-have for a cigar and champagne lover.

Width 20 cm, length 24 cm, height 5 cm.

Vintage product in excellent condition. Two grape stems have heavy wear marks, but only Inspector Poirot can find them at first glance.

Garanciális feltételek

Garancia: 3 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBudapest II.
Postázás2500 HUF
Külföldi szállítás
Európai Unión belül11500 HUF

Mások ezeket keresték még