Stanley Clarke /School Days Lp Holland nyomásba eladó.


15.000 HUF 40.81 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. szeptember 30.
Termékkód: 5290438
Megtekintések: 94
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

bagoly777 (82)    
Csongrád megye

Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 07:33
Regisztráció: 2014. március 05.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Nyelv:angol
Műfaj:jazz
Korszak:'70-es évek
Típus:nagylemez (LP)
Borító osztályozás:Kiváló (EX)
Lemez osztályozás:Kiváló (EX)
Állapot:hibátlan

A School Days Stanley Clarke negyedik albuma, 1976 szeptemberében jelent meg. A Billboard 200 Top LP listáján 34-et ért el, a Billboard Top Jazz LP slágerlistáján pedig 2.A School Days sok szempontból megváltoztatta a legendás Stanley Clarke-ot. Nem csak hogy örökre a nevéhez véste a szupersztár zenész címet szerte a világon, de hihetetlen zenéjét is átlépte a hallgatói teljesen új szintre, amely a mai napig továbbra is erre az albumra gyülekezik a szilárd funk, rock, jazz és fúziós megjelenésért amit csak ez a mesteri jam képes elérni.A Chick Corea Return To Forever-ével végzett nagyon sikeres futás után a világklasszis basszusgitáros és multi-instrumentalista Stanley Clarke saját lábára állt, és készített néhány nagyon hiteles szólóalbumot. Amikor 1976 végén beütött a School Days, nem volt ritka, hogy a rádió minden formátumában olyan számokat hallottak, mint a "Hot Fun" és a "School Days". Legyen szó urbánus, rock vagy jazzről, a School Days album számos rádióállomás számára választható albuma volt, mivel ritmusai és kozmikus funk/rock/jazz energiája igazán egy teljesen új birodalomba emelné a hallgatás élményét.Stanley Clarke minden idők legnagyobb zenészeit kereste fel, mint John McLaughlin, George Duke, Billy Cobham, Chick Corea, Steve Gadd, Icarus Johnson és még sokan mások. Nem csak a korábban említett csodálatos dalokat kapjátok meg, de még több klasszikus, mint a "Csendes délután", Steve Gadd nagyon szolid dobolásával, a "Desert Song" egy lenyűgöző duett John McLaughlinnal gitáron, valamint az apokaliptikus album záró "Life Is Just A Game" melyben néhány nagyon erős basszus és dob tűzijáték Stanley Clarke és Billy Cobham között, George Duke elképesztő billentyűzet-szakértelmével. 1982-es újra kiadás az Embassy cégtől. A borító ép, kopás mentes, sarkai tökéletesek, a lemez karcmentes.

Szállítás foxpostal több lemez vásárlása esetén ingyen szállítás Budapestre . Az átvétel helye Nyugati pályaudvar 10 óra után.

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételSzeged
Postázás2000 HUF
Postázás törékenyként3500 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még