Vissza

Lejárt állapotba került az ajánlatom. Mit tehetek ilyenkor?

Az ajánlat 48 óráig érvényes, ezt követően lejárt státuszba kerül, viszont vásárlóként bármikor megteheti ismét az ajánlatát.

Az eladó lejárt ajánlatra már nem tud válaszolni, viszont az ajánlat beérkeztétől számított 16 napig, tehát a lejáratot követő 14 napon belül az eladónak lehetősége van viszontajánlatot küldeni az Ajánlataim menüponton belül.

Ezen kívül az eladó bármikor felveheti a kapcsolatot az ajánlatot küldő érdeklődővel az üzenetrendszeren keresztül. Itt nemcsak üzenetírásra van lehetősége, hanem ajánlatot is küldhet az üzenetrendszer ajánlat csatolása funkció használatával.

Ha az eladó nem válaszol az ajánlatára, az semmiképp ne kedvtelenítse el. Javasoljuk, hogy tekintse át a felhasználóról írt értékeléseket, nézze meg hogy vajon az elmúlt időszakban töltött-e fel új terméket és ellenőrizze a felhasználó adatlapján az utolsó bejelentkezés dátumát, ezekből láthatja, hogy a felhasználó mennyire aktív a Galéria Savaria közösségben.

Az eladó bizonyára válaszolni fog az ajánlatára, ha mégsem teszi, bátran próbálkozzon más eladónál. A Galéria Savarián percenként bővülhet a kínálat, bizonyára találni fog olyan terméket, amely ugyancsak elnyeri tetszését.

Tudjon meg többet arról, hogyan találhat további termékeket.

Továbbra is szüksége van segítségre?

Írok az ügyfélszolgálatnak