Vissza

Hogyan működik az ajánlattétel?

Az eladók eldönthetik, hogy fix áron kínálják a terméküket vagy az érdeklődőknek megadják az ajánlattétel lehetőségét. Az eladó a termék feltöltésekor vagy a feltöltés után a termék szerkesztésével bármikor bekapcsolhatja az alkuopciót.
Ha az eladó a fix ár mellett biztosítja az ajánlattétel lehetőségét a Megvásárolom gomb alatt egy további gomb jelenik meg Ajánlatot teszek néven. Erre kattintva megadhatja a termékre vonatkozó ajánlatát.

Az ajánlattételnél két feltételt kell figyelembe vennie:
- az ajánlat összege nem haladhatja meg a termék áraként megjelölt összeget
- az ajánlat összege nem lehet kisebb a termék árának 50%-nál. A százalék értékét az eladók módosíthatják.

Az ajánlat 48 óráig érvényes, ezen időtartamon belül az eladó elfogadhatja, elutasíthatja az ajánlatot vagy viszontajánlatot küldhet Önnek. Javasoljuk, hogy jól fontolja meg a megajánlott összeget, hiszen ha az eladó elfogadja, Önnek ezen az áron kell megvásárolnia a terméket.
Miután begépelte az ajánlatát és rákattintott a Tovább gombra, az ajánlat megerősítése oldalon ne felejtse el jóváhagyni az ajánlatküldést.

A beérkezett ajánlatait az ajánlatok oldalon kezelheti.

Ha nem szeretne lemaradni a termékről, fontolja meg, hogy az ajánlattétel helyett azonnal megvásárolja, hiszen amíg az eladó nem fogadja el az Ön ajánlatát, mások megvásárolhatják a terméket.

Továbbra is szüksége van segítségre?

Írok az ügyfélszolgálatnak