Vissza

Hogyan adhatok el a Galéria Savarián?

1. Regisztráljon a Galéria Savarián
A regisztráció során adja meg a kért adatokat. Az alapadatok kitöltésével nem ellenőrzött vásárlói státuszt szerez. Nem ellenőrzött vásárlóként 3 terméket vásárolhat és csak korlátozottan érheti el a Galéria Savaria funkciót. A felhasználók szívesebben kötnek üzletet azon felhasználóval, aki ellenőrzött vásárlóként használja az online piacterünket. Ahhoz, hogy ellenőrzött vásárlói státuszt szerezzen, el kell végeznie a biztonsági regisztrációt. Ezt követően lehetősége lesz aktiválni eladói fiókját, amelyhez fiókellenőrzésre van szükség.

2. Töltse fel eladó termékét
Kattintson az Én Galériám Termékeim menüpontjára, itt találja majd az eladásra kínált tételeit, valamint új hirdetés feltöltésére is itt van lehetősége. Adja meg a szükséges adatokat, beleértve a termék megnevezését, a termék árát, a termékhez tartozó leírást és töltse fel a tárgyról készített képeket. A termékét fix áron és aukción is meghirdetheti.
Ügyeljen a termék részletes bemutatására és a megfelelő mennyiségű és minőségű termékképek feltöltésére. Az érdeklődők szeretnek teljes képet kapni arról, hogy mit vásárolnak.

Törekedjen arra, hogy folyamatosan frissítse, bővítse eladásra kínált termékeit. A látogatók azokat az eladókat kedvelik, akik "rendben tartják a boltjukat", akik rendszeresen kezelik, frissítik meglévő termékeiket és minden igyekezetükkel arra törekednek, hogy a vásárlóikat kivételes szolgáltatásban részesítsék. Ők azok, akiknek a termékeit az érdeklődők rendszeresen, kíváncsisággal böngészik és az egyszeri vevőt később visszatérő vásárlóként üdvözölhetik.
Csak egy terméket kínál eladásra? A gondosan összeállított termékleírás, a jól megfontolt eladási ár, valamint a tetszetős fotók egyértelműen jelzik az érdeklődőknek, hogy Öntől érdemes vásárolni.

3. Adja el termékét
Válaszoljon a beérkező üzenetekre vagy ajánlatokra a lehető legrövidebb időn belül a Galéria Savaria könnyen használható funkcióin keresztül.
Miután lebonyolította a tranzakciót partnerével, értékelje az adásvételt az erre a célra kialakított felületen. A leadott értékelések mindenki számára publikusak, ezek a felhasználók adatlapján jelennek meg. Ez alapján tájékozódhatnak a felhasználók a közösség többi tagjának megbízhatóságáról és dönthetik el, hogy kivel kívánnak üzletet kötni. Emlékeztesse vásárlóját arra, hogy az Ön számára is fontosak az értékelések, ezért ne felejtse el megírni az Önnel és a termékkel kapcsolatos véleményét értékelés formájában.
Törekedjen arra, hogy pozitívan záródjanak az adásvételei, hiszen a semleges és a negatív értékelések száma nemcsak a vásárlókban keltenek bizonytalanságot, de a Galéria Savaria rendszere is ezen minősítések alapján korlátozhatja a felhasználók státuszát.

További tippek:
- Bizonyosodjon meg arról, hogy a Galéria Savaria fontos értesítő üzenetei eljutnak Önhöz. Állítsa be levelezőrendszerében, hogy az ertesito@galeriasavaria.hu címről érkező e-maileket minden esetben kézbesítse.

Továbbra is szüksége van segítségre?

Írok az ügyfélszolgálatnak