Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés

Hogyan adhatok el?

Hirdesse meg termékét

Eladó tárgyait fix áron vagy aukción is meghirdetheti a Galéria Savarián. Kattintson a felső menüsávban található töltse fel eladó termékét gombra. Ha még nem regisztrált az oldalon vagy nincs bejelentkezve, a bejelentkezés oldalra továbbítjuk, ahol pillanatok alatt elvégezheti a regisztrációt is.
A termékfeltöltő oldalon töltse ki a szükséges adatokat és törekedjen arra, hogy a termékét megfelelő képekkel és átgondolt termékleírással mutassa be.

Tudjon meg többet

Kommunikáció

Fontos, hogy az érdeklődők érezzék, hogy jó eladóként bármilyen kérdés esetén számíthatnak Önre. Az érdeklődők megkereshetik Önt a termékkel kapcsolatos kérdéseikkel, kérdezhetnek a termék állapotáról vagy bármely paraméteréről, amelyet elfelejtett belevenni a termék leírásába. Azt javasoljuk, hogy lehetőleg rövid időn belül válaszoljon az érdeklődők kérdéseire a legjobb tudása szerint. Segítőkész, barátságos válaszával megkönnyítheti számukra a döntést, hogy megvásárolják-e az Ön termékét.

Tudjon meg többet

Adja el termékét

Törekedjen arra, hogy folyamatosan frissítse, bővítse eladásra kínált termékeit. A látogatók azokat az eladókat kedvelik, akik "rendben tartják a boltjukat" és minden igyekezetükkel azon vannak, hogy a vásárlóikat kivételes szolgáltatásban részesítsék. Ők azok, akiknek a termékeit az érdeklődők rendszeresen, kíváncsisággal böngészik és az egyszeri vevőt később visszatérő vásárlóként üdvözölhetik.
Csak egy terméket kínál eladásra? Sebaj, a gondosan összeállított termékleírás, a jól megfontolt eladási ár, valamint a tetszetős fotók egyértelműen jelzik az érdeklődőknek, hogy Öntől érdemes vásárolni.

Tudjon meg többet

Építsen ki jó hírnevet

Ha egy érdeklődővel kommunikál legyen figyelmes és barátságos. A tranzakció lebonyolítása során törekedjen arra, hogy a vásárlóval folytatott beszélgetés kellemes hangvételű legyen. Gondoskodjon arról, hogy a megvásárolt termék épségben eljusson a vásárlóhoz, ezért mindig ügyeljen a gondos csomagolásra.
A vásárló a pozitív értékelésével fogja meghálálni a tranzakció lebonyolítása során tanúsított figyelmességét. Az értékelésekkel megfogalmazott vélemény alapján a Galéria Savaria többi felhasználója is képet kap az eladóról és a vásárlóról, amelyek segíti döntésüket arra vonatkozóan, hogy kivel akarnak üzletet kötni.

Tudjon meg többet

Legyen kreatív és inspiráló

A gyűjtemények segítségével teljesen új módon mutathatja be termékeit.
Az ötletesen kiválasztott termékek segítségével, nagyszerű fotókkal és egy kis kreativitással vásárlásra ösztönözheti a látogatókat. Sőt, mivel bármilyen tematika köré csoportosíthatja a termékeket, a gyűjteményekkel bemutathatja egy adott területen megszerzett szakértelmét és tapasztalatait.

Tudjon meg többet