Eredeti arany rutiltűs kvarc medál! Ritka és szép darab!


db x 17.500 HUF 47.61 USD
Elérhető: 3 db

Garancia: 7 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. március 19.
Termékkód: 1589976
Megtekintések: 65
Megfigyelők: 1
Eladó adatai

Bonitaa (764)    
Somogy megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 95%-ban7 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 16:08
Regisztráció: 2014. december 02.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:medál, bross, kitűző

A rutilkvarc egy hegyikristály módosulat, amelybe rutil szálak azaz titánium-oxid épül be. Maga a rutil kristály általában vöröses, arany, barna vagy fémes fekete. A rutilkvarcot vénusz hajnak, angyalhajnak is nevezik.

Amikor kvarcban kristályosodik, tehát a rutilvarc megjelenése nagyon változatos, mert a rutil kristályok ezüst, arany és vöröses színű szálakat is létrehoznak, és ezen szálak milliónyi elrendezésben mutatkoznak meg.

Van, hogy a hegyikristályt kuszán, sűrűn átszövik a rutil szálak, de előfordul, hogy csillagot vagy más formát alkotva csak néhány szálacska látszódik.
A rutilkvarc a föld és az ég összekapcsolódását is szimbolizálja, hiszen a titániumszálak antennaként működnek. Kívánságainkat segít eljuttatni az égiekhez, míg a magasabból mennyei rezgéseket és útmutatást horgonyozhatunk le általa. A hegyikristály a kapcsolatot pedig felerősíti, stabilizálja. A rutilkvarc, úgy mint a tömjén, tisztítja az aurát és a finomenergetikai testeket, ezáltal stabilizálja az érzelmi állapotot.

Naisha Asian, amerikai kristályterapeuta szerint a színe jelzi, hogy a testben hogyan irányítja az energiát. Az ezüst színű fokozza az intuitív képességeket, míg az arany inkább a kreatív energiákat aktíválja és a teremtő erő befogadását.

Leginkább a hetedik vagy a korona csakrához társítható, de bármely energiaközpont tisztítására és egyensúlyozására alkalmas. A rutilkvarc előnyös a gyógyulási folyamatokhoz, a testben sejt szinten fejti ki hatását.
A rutilkvarc fénnyel tölti fel az egész lényünket, remekül alkalmazható meditációhoz és intuitív oldalunk megnyilvánításához. Általa összekapcsolódhatunk az Isteni tervvel, a Teremtővel.

Garanciális feltételek

Garancia: 7 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás750 HUF

Mások ezeket keresték még