Töltse fel kézműves termékeit!

Szivecskés hematit, rózsakvarc nyaklánc


6.750 HUF 18.43 USD

Garancia: 30 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. február 11.
Termékkód: 2659978
Megtekintések: 542
Megfigyelők: 1
Eladó adatai

szeva22 (111)  
Pest megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 100%-ban1 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: 2024. április 18.
Regisztráció: 2018. október 21.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:nyaklánc, függő
Szín:többszínű
Anyag:ásvány
Kő:egyéb
Nem:női
Állapot:hibátlan

Eladó a képen látható gyönyörű Hematit Rózsakvarc nyaklánc, mely egyedi megjelenést biztosít és még gyógyhatással is rendelkezik!

A nyaklánc hossza: 49,5 cm, hematit szivecske szemek mérete: 9*8mm, rózsakvarc: 6mm.

Más méretben is lehetséges.

RÓZSAKVARC gyógyhatásai:

Tisztítja a vesét, a mellékveséket, enyhíti a szédülést, méregteleníti a májat. Jótékonyan hat a mellkas és a tüdő problémáira. A rózsakvarcról azt tartják, hogy fokozza a termékenységet, férfiaknál növeli a potenciát és kiválóan oldja az érzelmi ridegséget. Segít a harag feldolgozásában, tompítja a szerelmi bánatot, visszaadja a lelki egyensúlyt. Kiválóan semlegesíti a negatív-és föld sugárzásokat, hatékonyan véd a vízerek ellen. Sclerózis multiplex esetén aranyba kell foglalni a rózsakvarcot és magunknál tartani. Megnyugtatja az idegeket, mindenki számára nyugodt alvást biztosít. Segít a harag feldolgozásában, a félelmek legyőzésében, az agresszió megszüntetésében. A vele való meditáció során, az elnyomott érzelmek felszabadulnak, és helyébe szeretett energia áramlik, majd megtelik a szívünk melegséggel. A rózsakvarc az érzelmi gyógyítás terén, főleg a gyerekként átélt traumák kezelésében nagyon hasznos. Megszünteti a negativitást, és a szív csakrát megnyitja az egyetemes szeretet felé.

Hematit gyógyhatása: Fizikai síkon: A hematitot sokan "vérkőként" ismerik. Magas vastartalma pozitív hatással van a vérképre, még vérszegénység esetén is hatásosnak bizonyult. Általában jó segítség a vashiánnyal szemben. Segítségével jobb és egészségesebb bőrszín érhető el. A hematit alkalmazható érelmeszesedés, arthrosis, lábdagadás, lábikragörcsök, visszerek és ínszalagrándulás, hátproblémák esetében. Véd az érelmeszesedéstől, használatával a vérömlenyek és véralvadékok sokkal gyorsabban elmúlnak. Aranyér esetén is alkalmazhatjuk. Ez a kő fokozza a test regenerációs képességét, tehát hasznos segítség lábadozáskor. Regeneráló hatással van a májra, így megkönnyíti a szervezet méregtelenítését. Elősegíti a sebek gyógyulását, még az égési sérülések is gyorsabban gyógyulnak a segítségével. A rendszertelen menstruáción is javít. A terhesség alatti fáradtság enyhítésére kiválóan alkalmas. A hematit használatával javíthatunk életminőségünkön, fokozódik vitalitásunk. Lelki síkon: Használatával javíthatunk életminőségünkön és fokozhatjuk vitalitásunkat. Ösztönzi a dinamikát és aktiválja az akarat- és tetterőt. Támogatja az elalvást, életkedvet. Több életörömöt ajándékoz nekünk. Segít hogy újra önállóak legyünk. Csökkenthetők vele a lelki görcsök. Kiszűri a káros sugárzásokat. Bátorságot ad és védelmet nyújt viselőjének. Magabiztosságot ad, gazdagítja az egyéniséget. Javítja összpontosítást és a lényegi meglátását. Élénkíti a memóriát, segítséget nyújt a tanulásban.

Garanciális feltételek

Garancia: 30 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 3-5 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás890 HUF
MPL - csomagautomata1295 HUF

Mások ezeket keresték még