Merlinit ezüst medalok


19.500 HUF 53.06 USD

Garancia: 7 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. december 11.
Termékkód: 3350411
Megtekintések: 406
Megfigyelők: 5
Eladó adatai

Bonitaa (764)    
Somogy megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 96%-ban8 óra alatt
Pozitív értékelések: 99.31%
Utolsó belépés: Tegnap, 09:44
Regisztráció: 2014. december 02.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:medál, bross, kitűző
Szín:többszínű
Kő:opál
Finomság:925 (sterling)
Állapot:hibátlan


A merlinit a föld mélyében lévő tiszta forrásvizek és ásványi anyagok, illetve vulkanikus tevékenység opálosodott megszilárdulása. A fehér színű része lehet achát, opál, vagy ezek keveréke. A zárványokat okozó mangán különféle faágakra és tollakra hasonlító fekete mintákat eredményez. A merlinitet jelenleg csak Új-Mexikóban bányásszák. Nevét állítólag Merlinről, a híres varázslóról kapta. Ez a kő az egyik legerősebb és legmágikusabb ásvány. A sámánok, varázslók kövének is nevezik, mely hordozza ősi tudásaik lenyomatát. Úgy tartják, csodát, mágikus erőt, jó szerencsét vonz az életünkbe. Beszámolók alapján sok viselője misztikus tapasztalatokat szerez általa. A merlinit a dualitás kristálya: egyszerre fehér és fekete, jelenik meg benne fény és sötétség, keveredik benne férfias és a nőies, mennyei és földi energia. Segít megérteni a jin (istennői, nőies, tudatalatti) és jang (isteni, férfias, tudatos) dualitásának aspektusait és egyensúlyt teremt az energiáinkban. Általa megtapasztalhatjuk fényes és sötét oldalunkat és így megértjük kik is vagyunk valójában. A merlinit erősíti a spirituális fejlődést, a tisztánlátást, a tisztán érzékelést és a tisztán tudást is. Erőteljesen tisztítja az energiákat, gondolatokat és az aurát is. Megnyugtatja az elmét, harmóniát és egyensúlyt teremt bennünk. Ráébreszt önmagunk értékeire. Segíti a tudatos álmodást és a tudat jelen pillanatban maradását, valamint a meditációt. A merlinit megérteti velünk, hogy gondolatainknak teremtő ereje van. Segít megbékélni a negatív tapasztalatokkal, pozitív tanítássá változtatja azokat így nyitottak tudunk maradni embertársaink és a világ felé is. Egyszerre élénk és nyugodt energiájú ásvány, mely segít derűt, fényt, könnyed megértést és hétköznapi csodákat hozni életünkbe

A merlinit mágikus kő, amely egyaránt őrzi a sámánok, az alkimisták, a varázsló papok és más mágusok együttes tudásának lenyomatát, bölcsességét.

A merlinit varázslatot és szerencsét hoz az életünkbe. Tulajdonkeppen egy dendrites opalrol van szó.

Fő lelőhelye: Közep es Dél Amerika


Kapcsolatban van más dimenziókkal, és segít a világok közötti utazásban. Támogatja a sámáni gyakorlatokat és mágikus rítusokat, gondoskodik a spirituális törekvéseink sikeréről.

Segíti az Akasa Krónikákban őrzött információk megértését, megfelelő pillanatban felvillantja előttünk a múlt vagy a jövő képeit, asztrális utazásra késztet az előző vagy a majdani életekbe, hogy betekinthessünk abba, milyen élet vár is ránk a jövőben.


Kettős színe egyesíti a spirituális és a földi rezgéseket, valamint elérhetővé teszi a spirituális ás a sámáni birodalmakat.


Az egyensúly köveként, kiegyensúlyozza az egymást kiegészítő dolgokat, mint amilyen a jin és a jang energia, tudatos és tudattalan, intellektus és intuíció, spirituális és fizikai sík.


Isten/Atya és Isten/Anya energiáinak egyesítésében segít.




Erőteljesen tisztítja az energiát, átprogramozza a belénk vésődött viselkedés mintákat a mentális és érzelmi éteri tervrajzokban, így mélységes változást okoz.


Segít megbékélni a negatív tapasztalatokkal, pozitív tanítássá változtatva őket.


Rendkívül hatékony karmikus gyógyító, mert elér a múltba, segít olvasni az Akasha krónikák feljegyzéseihez, segít felismerni, átírni és felszámolni az előző életben tett fogadalmakat, és a gátló hiedelmeket, amelyek blokkolnak a jelenbe.


Merlinit segít az előző életek gyógyításában, míg a mostaniban harmóniát teremt.


Segít egyensúlyba hozni az idegrendszert a beáramló magasabb rezgésekkel. Serkenti az energiaáramlást a gerinc mentén az agyon át, tehát a függőleges energiavezeték mentén amely a korona csakra és a gyökér csakra között helyezkedik el.

Garanciális feltételek

Garancia: 7 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás750 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még