Ez a termék elkelt. Hasonló tétel kereséséhez használja a keresőt vagy tekintse meg a kapcsolódó hirdetéseket.

Citrin 925 ezüst medál


Szeretné megtekinteni mennyiért kelt el?
Az eladási ár megtekintéséhez jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Más tárgyak eladási ára is érdekli? Lépjen az Archív Katalógus oldalra.
Eladás ideje: 2024. márc. 10. 06:22

Garancia: örökös  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. december 31.
Termékkód: 3379973
Megtekintések: 131
Megfigyelők: 3
Eladó adatai

Leha (1352)  
Heves megye

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 16:02
Regisztráció: 2016. október 25.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:medál, bross, kitűző
Szín:sárga
Kő:citrin
Finomság:925 (sterling)
Nem:női
Állapot:hibátlan

Természetes lemon kvarc ( citrin világos változata ) köves 925 ezüst medál.

Fekete ródiumozott.

A medál mérete.2,3x 2 cm.

Kő mérete. 1 cm.

Kő származási helye: Brazília.

Ékszerbecsüsként garancia az eredetiségére!


A citrin hatékonyan tisztít és regenerál.
A Nap erejét hordozza ez a rendkívül jótékony hatású kő. Meleget és energiát ad, nagyon kreatív. Azok közé a kristályok közé tartozik, amelyeket sosem kell tisztítani. Elnyeli, átalakítja, szétszórja és a földeli a negatív energiát, ezért fokozottan védi a környezetet.
Az élet minden szintjén energiával tölt fel.
Mivel az aurát védelmezi, hatékony jelzőrendszerként használható, hogy képesek legyünk megvédeni magunkat. Tisztítja a csakrákat, különösen a napfonat– és a köldökcsakrát. Aktiválja a koronacsakrát, és utat enged a megérzésnek.
A citrin tisztítja, egyensúlyba hozza a finomtesteket, és összehangolja azokat a fizikaival.

A gazdagságot hozó kristályok közé tartozik. Ez a dinamikus kő vonzza a gazdagságot és a gyarapodást, sikert és mindent, ami jó. Boldog, nagylelkű kő. Arra ösztökél, hogy megosszuk másokkal azt amink van, s mindeközben segít abban, hogy megtartsuk a vagyonunkat. Megvan ahhoz az ereje, hogy örömben részesítse mindazokat, akik fogékonyak erre az érzésre. A citrin körül bánatnak és negatívvitásnak nincs helye. Hatásosan simítja el az egy közösségen vagy a családon belüli nézeteltéréseket.

Pszichológiailag: a citrin növeli az önérzetet és az önbizalmat, és megszünteti az ártó tendenciákat. Hangsúlyozza az egyéniséget, fejleszti az eltökéltséget, serkenti a kreativitást és segíti az önkifejezést. Kevésbé leszünk tőle érzékenyek, különösen a bírálatra; viszont előmozdítja az építő jellegű kritikát. Ösztönzi a pozitív beállítottság fejlődését és az optimista előretekintést; így lehetővé teszi, hogy haladjunk előre az áramlással, ne pedig a múlton rágódjunk. Ez a kő elősegíti az új tapasztalatok élvezetét, és a legjobb megoldás megtalálásáig támogatást nyújt az összes lehetséges út feltérképezéséhez.

Mentálisan: a citrin növeli a figyelem–összpontosítást, és az elme újjászületik tőle. Kitűnő a depresszió, a félelmek és a fóbiák legyőzéséhez. Erősíti a belső nyugalmat, így a bölcsesség érvényre juthat. Segít az információk feldolgozásában, a helyzetek elemzésében, és a pozitív irányba terelni ezeket. Tudatára ébreszt a magasabb rendű tudatnak. A citrinből készült medál viselése legyőzi azt a nehézséget, amelyet a gondolatok és az érzések szavakba öntése okoz.

Érzelmileg: a citrin fokozza az életörömöt. Megszünteti a negatív jellemvonásokat, a félelmeket és a legmélyebb szinten található érzéseket. Legyőzi a felelősségtől való félelmet, és megállítja a haragot. Ez a kő segít abban, hogy belesimuljunk az érzések áramlásába, és érzelmileg kiegyensúlyozottakká váljunk.
Fizikailag: energiával tölt fel és megerősíti a fizikai testet. Hasznos azoknak az embereknek, akik különösen érzékenyek a környezeti és más külső hatásokra.

Gyógyhatása: a citrin kiváló az energiával való feltöltéshez és újra töltéshez. Fokozottan jótékony hatású krónikus fáradtság szindróma esetén, és visszafordítja az elváltozással járó betegségeket. A citrin serkenti az emésztést, a lép és a hasnyálmirigyet. Megszünteti a vesék és az epe fertőzéseit, gyógyítja a szemproblémákat, serkenti a vér áramlását, méregteleníti a vért, aktiválja a csecsemő– és egyensúlyba hozza a pajzsmirigyet. Melegítő hatása van és erősíti az idegeket. A citrin mint eloszlató enyhülést hoz a székrekedésre, és eltünteti a cellulitiszt. Elixírként jótékony hatású a menstruációs problémákra és a klimax tüneteire (például a hőhullámokra), egyensúlyba tartja a hormonokat és a mérsékli a fáradságérzetet.


Garanciális feltételek

Garancia: örökös  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
Postázás 700 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még