Csodálatosan csillogó Almandin (gránát) drágakő szép nagy méretben 71 ct hosszú lánccal


2.990 HUF 8.14 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. szeptember 08.
Termékkód: 3819493
Megtekintések: 191
Megfigyelők: 3
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

kalkutta910 (1383)  
Tolna megye

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 06:19
Regisztráció: 2018. január 10.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:nyaklánc, függő
Szín:barna
Anyag:ásvány
Nem:női
Állapot:hibátlan

Csodálatosan csillogó Almandin (gránát) drágakő szép nagy méretben 71 ct hosszú lánccal

Jellegzetességei: almadin (gránát) hatékony energiafeltöltő és regeneráló. Tisztítja és újra energiával telíti a csakrákat. Újjáéleszti, tisztítja és egyensúlyba hozza az energiát, és higgadtságot vagy szenvedélyt hoz; attól függően, hogy mire van szükség. Azt tartják róla, hogy képes elriasztani a közelgő veszélyt, és régen védelmet nyújtó talizmánként hordozták magukkal. A gránát a legnagyobb mennyiségben előforduló kövek közé tartozik. Különböző fajtái vannak, attól függően, hogy milyen ásvány alkotja; s mindegyiknek egyedi tulajdonságai vannak az általános jellegzetességek mellett.
A gránát felébreszti a szerelmet és a ragaszkodást. Egyensúlyban tartja a szexuális vágyat, és mérsékli az emocionális diszharmóniát. A vörös gránit különösen serkenti az irányított kundalini energia felemelkedését, és növeli a szexuális potenciált. Ez az elkötelezettség egyik köve.
A gránátnak nagy hasznát vesszük krízisben. Különösen a kilátástalannak tűnő helyzetekben nyújt segítséget vagy amikor az élet darabjaira hullik szét, vagy trauma következik be. Fokozza, aktivizálja és erősíti a túlélési ösztönt; bátorságot és hitet ad a reménytelennek látszó helyzetekben. A gránát hatására a válság kihívásba fordul át. Nehéz időkben biztosítja a közösség támogatását.
Szoros kapcsolatban áll az agyalapi miriggyel; elősegíti a mindenre kiterjedő tudatot és az előző életek felidézését. Aktivál más kristályokat, erősíti a hatásukat. Tisztítja a negatív csakraenergiát.
A négyzetes metszett gránátokról azt tartják, hogy üzleti ügyekben sikert hoz.
Pszichológiailag: a gránátok pontosabbá teszik önmagunk és mások megfigyelését. Lebontják a mélyen belénk ivódott viselkedésmintákat, amelyek tovább már nincsenek hasznunkra; segítenek elkerülni a nézetkülönbségeket vagy a nem tudatosan gerjesztett szándékos ellenkezést.
Mentálisan: megkönnyíti a haszontalan, elavult vagy régi ötletek elvetését.
Érzelmileg: a gránát megszünteti a gátlásokat és a tabukat. Megnyitja a szívet, és önbizalommal ruház fel.
Gyógyhatása:

a gránát regenerálja a testet. Serkenti az anyagcserét. Gyógyítja a gerincet és a sejtek rendellenességeit; tisztítja és újra energiával tölti fel a vért, a szívet és a tüdőt; és megújítja a DNS–t. Elősegíti az ásványi anyagok és a vitaminok hasznosítását.

  • Almadingránát: fokozottan regeneráló hatású gyógyító kő, erőt és kitartást biztosít. Támogat abban, hogy mindig kellő időt biztosítunk önmagunk számára; mélyen szeretetet hoz, hozzásegít az igazsággal és a magasabb rendű énünkkel való azonosuláshoz. Megnyitja a magasabb rendű gondolkodást; valamint tisztaságot és könyörületességethoz. Az almandin megnyitja az utat a gyökér– és a koronacsakra között, közvetíti és földeli a spirituális energiákat a fizikai testbe, valamint lehorgonyozza a finomtestet a fizikai inkarnációba. Segíti a vas felszívódását a belekben. Serkenti a szemet, jó hatással van a májra és a hasnyálmirigyre.





Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás700 HUF

Mások ezeket keresték még