Peridot 925 ezüst fülbevaló


14.300 HUF 39.43 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. július 22.
Termékkód: 4162190
Megtekintések: 376
Megfigyelők: 10
Eladó adatai

Leha (1353)  
Heves megye

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 19:37
Regisztráció: 2016. október 25.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:fülbevaló
Szín:zöld
Finomság:925 (sterling)
Kő:peridot
Téma:szerelem, barátság
Stílus:minimalista
Nem:női
Állapot:hibátlan

Peridot 925 ezüst fülbevaló.

A fülbevaló mérete: 22x13 mm.

A kövek mérete: 5x3 mm és 7x5 mm.

A kövek származási helye : Pakistan,.

A fülbevaló súlya: 5,16 g.

Peridot ásvány gyógyhatása:

A peridot, vagy más néven krizolit, olivin, dunit egy bájos zöld ásvány, amely áttetszően ragyog a fényben. Vulkáni eredetű, így a tűz energiáit hordozza magában. Többnyire apró alaktalan szemcsékben fordul elő, kristályai ritkaságuk miatt drágák.

Színe: olivzöld, ságászöld, mézszínű, vörös, barnás.

A régi időben a peridotról úgy gondolták, hogy távol tartja a gonosz lelkeket. Napjainkban még mindig az aura védelmezőjeként tartják számon.

Erőteljesen tisztít, minden szinten felszabadítja és semlegesíti a mérget. Tisztítja a fizikai – és a finom testeket, valamint a tudatot. Megnyitja, tisztítja és aktivizálja a szív– és a napfonatcsakrát, megszabadít a “régi terhektől”. Elűzi a bűntudatot és a zaklatottságot. Megmutatja, miként ügyeljünk az útmutatást biztosító magasabb rendű energiákra.

A peridot megszabadít a negatív mintáktól és régi rezgésektől, így elérhetővé teszi az új frekvenciát. A pszichológiai kezelés hatását ugrásszerűen felgyorsítja. Ez a vizuális benyomásokat életre hívó kő segíti megérteni a sorsunk alakulását és spirituális céljainkat. Főleg a gyógyítók számára hasznos.

Lelki hatása: a peridot csillapítja a féltékenységet, a sértődöttséget, a rosszindulatot, méghozzá anélkül, hogy agresszívvé tenne. Fejlődésre ösztönöz, segít megvalósítani a szükséges változásokat. Hozzájárul ahhoz, hogy a múltba visszatekintve felismerjük mindazt, ami javunkra válik a megszerzett tapasztalatokból; s megmutatja, miként bocsássuk meg önmagunknak.

Erősíti a pszichológiai tisztaságot és jóllétet. Lehetővé teszi a spirituális igazság megismerését, és szabályozza az élet körforgását.

Szellemi hatása: a peridot élesíti az elmét és megnyitja a tudat új szintjei előtt. Megszünteti a letargiát és ráirányítja a figyelmet minden olyan dologra, amelyet tudatosan vagy tudattalanul elhanyagolunk.

A peridot segítségével beismerjük a hibáinkat, aztán továbblépünk. Arra ösztönöz, hogy felelősséget vállaljunk a saját életünkért, különösen olyan helyzetekben, amikor úgy gondoljuk, hogy minden baj valaki más hibájából történik.

Gyógyhatása: a peridotnak erősítő hatása van. Gyógyítja és regenerálja a szöveteket. Erősíti az anyagcserét, és jótékonyan hat a bőrre.

Támogatja a szív, a csecsemőmirigy, a tüdő, az epehólyag, a lép és a bélrendszer működését; gyógyítja a fekélyt, erősíti a szemet. Energiái ellensúlyozzák a rögeszmés depressziót és legyőzik a hipochondriát.

Én választok, vagy a kő választ engem?


Ha neked tetszik a PERIDOT , és úgy érzed, szükséged lenne egy ilyen kőre, itt elárulom neked, milyen lelki állapotban vagy, mi az, ami vonz hozzá

Ha a peridot kristályt választottad, akkor előfordulhat, hogy szembe kell nézned a pénzzel kapcsolatos viselkedésed bizonyos sajátosságaival, és fel kell ismerned azok helytelen voltát.

Ha a pénzt illetően rossz szokásaid vannak, a peridot segíthet az ezekről való leszokásban.
Ha hajlasz a szűkmarkúságra, megmutatja, hogy ezzel pontosan ellentétes hatást érsz el, és segít egészséges pénzügyi áramlást kialakítani az életedben.

Elűzi az irigységet, – akár belőled ered, akár feléd irányul – és megvéd a féltékeny támadásoktól is.

A peridot segítségével felhagysz mások hibáztatásával, és teljes felelősséget tudsz vállalni saját magatartásodért, tetteidért.

Ha van névjegyed, azt érdemes egy peridot kristály alatt tartani, mert a kő átitatja őket szerencsével.

A peridottal megvilágosodhat előtted, hogy milyen változásokra van szükséged, és segít azok kivitelezésében is.


Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
Postázás 700 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még