Etióp tűzopál 925 ezüst fülbevaló


14.100 HUF 38.49 USD

Garancia: 60 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. március 18.
Termékkód: 4631494
Megtekintések: 64
Megfigyelők: 13
Eladó adatai

Leha (1351)  
Heves megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 100%-ban4 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 21:49
Regisztráció: 2016. október 25.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:fülbevaló
Szín:többszínű
Finomság:925 (sterling)
Kő:opál
Téma:szerelem, barátság
Stílus:retro
Nem:női
Állapot:hibátlan

Valódi etióp tűzopál ,925 ezüst fülbevaló.

A fülbevaló mérete: 1.5 mm.

A kövek mérete: 9×7 mm.

Ékszerbecsüsként garancia az eredetiségére.

Ékszerbecsüsként garancia az eredetiségére!

Az OPÁL általános jellegzetességei:

Az opál színe: fehér, rózsaszín, fekete, kék, sárga, barna, narancssárga, vörös, zöld, bíbor. Színenként még hozzáadva olyan hatásokat, amelyek csak az adott opálra jellemzőek.

Először nézzük azokat a hatásait, amelyekkel minden fajta opál rendelkezik:

Az opál finom rezgéssel rendelkező, rendkívül érzékeny kő. Hangsúlyozza a kozmikus tudatot, ezért extraszensz és misztikus látásmódra késztet.
Karmikus kő, ami arra tanít, hogy minden, amit teszünk, visszaszáll ránk. Védelmet is nyújt, mégpedig úgy, hogy ha megfelelően van programozva, akkor észrevehetetlenné és láthatatlanná tesz.

Eredeti és dinamikus kreativitásra ösztönöz, segít, hogy megismerjük valódi énünket és kifejezésre tudjuk juttatni.

Az opál felnagyítja az egyéni sajátosságokat, és a jellemvonásokat a felszínre hozza, hogy meg lehessen változtatni. Fejleszti az önértékelést, segít felismerni lehetőségeink teljes tárházát.
Az opál világosságot és spontaneitást biztosít. Erősíti a művészetek iránti érdeklődést.

Érzelmileg: az opált a szerelemmel, a szenvedéllyel, a vággyal és az erotikával hozták összefüggésbe. Csábító kőnek is nevezik, mivel felerősíti az érzelmi állapotokat és felszabadítja a gátlásokat. Az érzelmeket stabilizálni is tudja, de mivel szétszórja az energiát, fontos, hogy a használója teljesen kiegyensúlyozott legyen. Egyértelművé teszi az érzelmeket, vagy életre hívja azokat, illetve más kövekkel együtt segíti az egyesítésüket. Megmutatja a múltbeli érzelmi állapotainkat. Arra bátorít, hogy adjunk hangot pozitív érzelmeinknek. Úgy tartják, hogy az opál viselése lojalitást, hűséget és spontaneitást biztosít, a megbízhatóságot viszont felnagyíthatja, ha már megvan rá a hajlandóság.

Arra is használhatjuk, hogy gyógyulást idézzünk elő a Föld energiamezőjében, mivel jótékonyan hat a kimerülő természeti forrásokra, az energiarácsot újra feltölti, stabilizálja.

Gyógyhatása: az opál erősíti az élni akarást. Kiváló eredményeket érnek el a Parkinson kórnál, hatásosan csillapítja a fertőzéseket és a lázat, fejleszti az emlékezetet.

Tisztítja a vért és a veséket, szabályozza az inzulintermelést, megkönnyíti a szülést, és csillapítja a menstruáció előtti tüneteket (ehhez sötét színeket használjunk). Hasznos a szemnek, különösen elixírként.

OPÁL típusai színek alapján

Fehér opál/ hialit

  • Fekete–barna–szürke opál: együtt rezeg a szexcsakrával és az ivarszervekkel. Különösen hasznos az érzelmi okokra visszavezethető szexuális feszültség feloldására, valamint az újonnan felszabaduló érzelmek tartóssá tételére és egyesítésére.
  • Kék opál: érzelmi csillapító, amely összehangol a spirituális céljainkkal. A torokcsakrával rezeg együtt; s erősíti a kommunikációt, főleg azt, amelyet az önbizalomhiány gátolt. Hasznos akkor is, amikor az előző életekben szerzett tapasztalatok, vagy az elszenvedett sérelmek hatással vannak a jelenlegi életre, mert ezek az éteri tervrajzon keresztül meggyógyíthatók.
  • Cseresznyepiros opál: tisztítja és serkenti a gyökér– és a szexcsakrát. Erősíti a kiegyensúlyozottság érzését. Spirituális szinten aktiválja a tisztánlátást és a tisztán érzékelést. Főleg azoknak a fejfájásoknak a gyógyításában hasznos, amelyeket a harmadik szem blokkja és bezáródása okoz. Elősegíti a szövetek regenerálódását, jótékonyan hat a vér és a gerincoszlop rendellenességeire, az izomfeszültségre, valamint enyhíti a változó korral járó tüneteket.
  • Krizopál : (kék–zöld). Nyitottá tesz az új élményekre. Általában nyitottságra ösztönöz. Segít, hogy új szemmel nézzünk a világot. Hangulatjavító kő; könnyíti az érzelmi terheken, gyakran úgy, hogy jól kisírjuk magunkat, és felszabadítja az érzéseket. Méregteleníti és regenerálja a májat, csökkenti a szívben és a mellkasban a szorító érzéseket.
  • Tűzopál: (narancssárga vörös). Fokozza a személyiség erejét, feléleszti a belső tüzet, és védelmez a veszéllyel szemben.
    A remény szimbóluma, kitűnő a hatása az üzleti tevékenységre, és felerősíti az energiát. Elősegíti a változást és a fejlődést. Az igazságtalan és méltatlan helyzetekben a tűzopál támogatást nyújt az érzelmi kavarodáson keresztül. Azt tartják róla, hogy felnagyítja a gondolatokat és az érzéseket, s háromszorosan küldi vissza azokat oda, ahonnan származnak. Megszabadít a fájdalom mélyen gyökerező érzésétől, még akkor is, ha az az előző életekig nyúlik vissza.
    Csodálatos az a hatása, hogy hagyja a múltat elengedni, bár egy robbanással felérhet az, amikor a visszafojtott érzések hirtelen felszabadulnak.
    A tűzopál együtt rezeg az alhassal és a hát alsó részével, valamint a hármas melegítő meridiánnal. Gyógyítja a beleket és a veséket, egyensúlyban tartja a mellékvesék működését, megelőzi a kimerülést, és serkenti az ivarszerveket. Biztosan újra feltölt energiával, és felmelegít.
  • Zöld opál: tisztít és megfiatalít, elősegíti az érzelmi felépülést, és hasznára válik a barátságoknak. Azzal a képességével, hogy megszűri az információkat, és új irányba tereli a gondolkodást, értelmet ad a mindennapoknak, és utat nyit a spirituális távlatok előtt.
  • Hialit: (vízopál). Csodálatos kő kristályjósláshoz. Mélységei erősítik a kapcsolatot a spirituális világokkal. Stabilizálja a hangulatot, összeköti a gyökércsakrát a koronacsakrával, megkönnyíti a meditatív elmélyülést. Segít azoknak, akik a testből való átmenetre készülnek, arra tanít, hogy a test csupán csak ruhája a léleknek, más szóval átmeneti jármű a lélek számára

Garanciális feltételek

Garancia: 60 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás700 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még