Ez a termék elkelt. Hasonló tétel kereséséhez használja a keresőt vagy tekintse meg a kapcsolódó hirdetéseket.

Akvamarin 925 ezüst fülbevaló


Szeretné megtekinteni mennyiért kelt el?
Az eladási ár megtekintéséhez jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Más tárgyak eladási ára is érdekli? Lépjen az Archív Katalógus oldalra.
Eladás ideje: 2024. febr. 20. 22:40

Garancia: 60 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. augusztus 11.
Termékkód: 4631600
Megtekintések: 296
Megfigyelők: 3
Eladó adatai

Leha (1352)  
Heves megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 100%-ban4 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 16:10
Regisztráció: 2016. október 25.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:fülbevaló
Szín:kék
Finomság:925 (sterling)
Kő:akvamarin
Téma:szerelem, barátság
Nem:női
Állapot:hibátlan

Valódi akvamarin drágaköves, 925 ezüst fülbevaló.

A fülbevaló mérete : 5 mm.

A kövek majdnem fehérek.

A kövek mérete: 4.5 mm .

Ékszerbecsüsként garancia az eredetiségére.

Akvamarin gyógyító hatásai

A nyitott, érzékeny emberek érzelmi állapota egy pillanat alatt meg tud változni. Egyik pillanatban még remekül vannak, a másikban pedig már szörnyen érzik magukat: a harag depresszió, frusztráció érzelmileg teljesen kimeríti őket.

Te is tapasztaltál már hasonlót? Ha túl nyitott vagy akkor érzelmileg könnyen manipulálhatóvá válsz, és mások gondolati kivetítése súlyosan tönkreteheti a napodat.

A kevésbé empatikus emberekkel is gyakran előfordul, hogy könnyen lemerülnek bizonyos emberek jelenlétében.

Az akvamarin segítségedre jön, felszabadít más emberek hatása és benyomása alól. Az akvamarin támogat a betegségek mélyében húzódó minták feloldásában. Bátorságot és erőt sugároz, és megszabadít az áldozat mentalitástól.

Az akvamarin neve latin eredetű, aqua marina, azaz a „tenger vize”. Az akvamarin a berill kristályok kék változata. A legtöbb helyen előfordul, ahol a berillek jelen vannak (A berill család egyéb tagjai: goshenit, smaragd, morganit, heliodor). A vas szennyeződés határozza meg a színét, ami a halvány kéktől egészen a mély zöldeskékig terjed.

Ősidők óta az akvamarint nagy becsben tartották. A legendák szerint a sellők kincse, ami biztonságban tartotta a tengerészeket. Az ősi népek úgy hitték az akvamarin védelmet nyújt az ördög mesterkedései ellen. Az is elterjedt, hogy remek tengeri betegség ellen és megvédi viselőjét a fulladástól.

Az akvamarin kristály hatásai:

Fizikai szinten: támogatja az immunrendszert. Az akvamarin elsősorban az érzelmek vizes minőségéhez kapcsolódik, különösen a fájdalmas tapasztalatokhoz, amik félelmet vagy fóbiát eredményeztek. Amikor a csecsemőmirigy érzelmileg stresszes állapotban van, akkor energialöketre van szüksége, amit az akvamarin képes biztosítani. Ezzel segít a testből feloldani a kialakult betegség vagy kényelmetlenség valós okát.

Érzelmileg: Az akvamarin felszabadít más emberek hatása és benyomása alól. Nyugtató és enyhítő hatású, különösen rózsakvarccal vagy morganittal kombinálva. Lágyan feloldja az energia blokkokat és elmossa a harag, bűntudat, csalódottság és félelem érzését. Enyhíti a bánatot és gyászt.

Mentálisan: Nyugtatja és fókuszálja az elmét, így élesíti az intellektust. Tisztítja az észlelést, amely által segít beazonosítani azokat a viselkedési mintákat, amelyeket el kell engedni annak érdekében, hogy továbblépjünk az életünkben.

Pszichésen: Az akvamarinhoz erőteljesen vonzódnak azok az emberek, akik a finomenergiákra könnyen rá tudnak hangolódni, mert segít a diszharmonikus és ellentétes energiákat kiszűrni. Így a bátorság köve. Támogatja az angyali szférákkal való kommunikációt. Fejleszti a pszichikus képességeket, különösen azt a készséget, hogy a múlt és más dimenziók képeire, látomásaira hangolódjunk.

Spirituálisan: Az akvamarin kaput nyit az archetípusok megértéséhez. Az archetípusok az “emberi állapotok” univerzális témái vagy modellek. Ezeket mítoszok, legendák, tündérmesék mutatják be, vagy a mai modern színház és filmek azért, hogy megértsük az érzelmi tapasztalatainkat, azt amik vagyunk vagy amivé válni szeretnénk. Amint megértjük a drámát vagy az életünk szerepeit, akkor lehetőség nyílik megváltoztatni és ráhangolódni arra, amit az életben igazán akarunk.

Mágikusan: Védelmet biztosít. A stagnáló érzelmeket megtisztítja.

Az akamarin megerősítése: Most felszabadítom magam és elengedem a múlt fájdalmát és szenvedését, mert tudom hogy másokat is így felszabadítok.

Gyógyító elrendezés: Torok csakra. Hűsít, nyugtat és elősegíti a tiszta kommunikációt.

Tisztítás: tartsd a követ jónéhány percig folyó víz alatt és vizualizáld ahogyan az egyensúlytalanságok kimosódnak. Azután tedd a napfényre megszáradni.


Garanciális feltételek

Garancia: 60 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás900 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még