Akvamarin karkötő


6.200 HUF 16.95 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. május 26.
Termékkód: 4739739
Megtekintések: 319
Megfigyelők: 5
Eladó adatai

Leha (1352)  
Heves megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 100%-ban4 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 09:34
Regisztráció: 2016. október 25.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:karperec, karlánc, karkötő
Szín:kék
Anyag:ásvány
Kő:akvamarin
Téma:szerelem, barátság
Stílus:minimalista
Nem:női
Állapot:hibátlan

Valódi akvamarin gumis karkötő.

A kövek mérete: 5 mm.

Garancia az eredetiségére!

Az akvamarinról:

Elnevezését a latin aqua és mare szavakból kapta, és a tengervíz színére utal.

Egy legenda szerint a hableányok tengerfenéken őrzött ládáiból származik, ezért lett a tengerészek és a tengeren utazók szerencse köve.

Az akvamarin rendkívül szép és nagyon erős gyógyhatású ásvány, a bátorság köve. Az akvamarinról ősi legendák szólnak, hogy hordozóját gazdaggá és boldoggá teszi.

A hagyományok szerint segít megkülönböztetni az igazat a hazugságtól, a barátot, az ellenségtől.

Nyugtatja és összpontosítja az elmét, élesíti az elmét és elosztja a fejetlenséget. Tisztábbá teszi az érzékszervek működését, így könnyebben azonosíthatjuk a mélyen megbúvó viselkedésmintákat, amelyeket el kell engednünk, ha tovább akarunk lépni.

Bármiről legyen is szó, minden szinten megkönnyíti a lezárást–befejezést. A kommunikációt megnehezítő blokkokat oldja, fejleszti az önkifejezést. Segítségünkre van a mögöttes érzelmi állapotok megértésében és az érzelmeink kifejezésében.

A torokcsakra köve, segíti a kommunikációnkat, önkifejezésünket. Az akvamarin enyhíti a szénanátha és az autoimmun-betegségek tüneteit és jótékonyan hat a szem problémákra.

Enyhíti az érzelmi problémákat, a depressziót. Jótékony hatással van a pajzsmirigyre és szabályozza a hormonháztartást. Növeli a test energiáját, békét és szellemi megtisztulást nyújt. Segíti az anyagcserét, a lép és a máj normális működését.

Hasznos torokfájásra, megduzzadt mirigyekre és pajzsmirigyproblémákra. Összehangolja a hipofízist és a pajzsmirigyet, szabályozza a hormonokat, valamint a növekedést.

Általános frissítő hatása van. Erősíti a szervezet tisztító feladatokat ellátó szerveit. Jótékonyan hat a szemre, vesére, epére és az immunrendszerre. Csökkenti a vízvisszatartást és felfúvódást. Enyhíti a pánikrohamokat és a fóbiákat. Segít a szénanátha és allergiás reakciók csillapításában.


Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás800 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még