Morganit 925 ezüst medál


6.100 HUF 16.59 USD

Garancia: 1 év  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. június 13.
Termékkód: 5094556
Megtekintések: 333
Megfigyelők: 2
Eladó adatai

Leha (1352)  
Heves megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 100%-ban4 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 20:03
Regisztráció: 2016. október 25.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:medál, bross, kitűző
Szín:barack
Finomság:925 (sterling)
Kő:egyéb
Téma:szerelem, barátság
Stílus:minimalista
Nem:női
Állapot:hibátlan

Valódi morganit , 925 ezüst medál.

A medál mérete: 1.8 cm.

A kő mérete: 7×5 mm.

Morganit


Szakirodalom szerint:
Tulajdonságai: Szín: rózsaszínlilás, lazacszínű Átlátszóság: átlátszó, áttetsző Porszín: fehér Mohs-keménység: 7,5-8 Sűrűség: 2,71-2,9 Képlet: Al2Be3(Si6O18) Ásványtanilag: mangántartalmú berill Ásványtani osztály: gyűrűszilikát Kristályszerkezet: hexagonális Keletkezés módja: vulkáni Előfordulás: Madagaszkár, USA, Brazília, Mozambik, Zimbabwe Nyugati csillagjegy: Mérleg Kínai csillagjegy: Kutya Elem: levegő .

Gyógyhatása:

Gyógyítja az idegrendszert. Hatását stressz és vele összefüggő beteségek kezelésében használják. Oxigénnel látja el a sejteket. Gyógyítja: tuberkulózis, asztma, szív, szédülés, imptencia, tüdő. Szeretettel hatja át gondolatainkat és cselekedeteinket. Hatékonyan eloszlatja a gyógyulási folyamat tudat alatti ellenállását. Megnyitja a szívet a feltétel nélküli szeretet befogadására.

Ez a kő a kettes csakrához és a szívcsakrához kapcsolódik. A szerelem energiáit aktiválja. A szerelmesek köve. A testi szerelemé és a szexualitásé. Intenzíven szembesít az önutálat érzésével, és az önmegítéléssel. Rádöbben, hogy amíg önmagamat nem szeretem, és nem fogadom el, senkit sem vagyok képes szeretni. Csak birtokolni akarok, és az érzelmi tragédiához vezet. A morganit elvezet az önszeretet kapujához, gyengéden ösztökél belépni rajta, és szívembe kapcsolódva igazi élménnyé teszi. Segítségével felfedezem mennyire szerethető vagyok, mennyire szeretetre méltó, „Isten legnagyobb csodája”. A szexualitás örömeire is megtanít, mit és hogyan kell csinálni, hogy a szex jó legyen, az orgazmus az egekbe repítsen. Csak adjam át magam neki, és persze a partnernek. Elég ha a morganit a matrac alatt tartózkodik. Mind a két félre jó hatással van.

Garanciális feltételek

Garancia: 1 év  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás800 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még