Malachit gyöngysor


5.000 HUF 13.60 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. június 15.
Termékkód: 5098696
Megtekintések: 206
Megfigyelők: 3
Eladó adatai

kbabos (1079)  
BUDAPEST

Válaszadás: 88%-ban1 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 10:13
Regisztráció: 2021. augusztus 01.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:nyakék
Szín:zöld
Anyag:ásvány
Kő:malachit
Stílus:vintage
Nem:női
Állapot:hibátlan

Hossza 44 cm, a szemek mérete 5 mm. Biztonságos zárral.

A Malachit ásvány, az egyik legerősebb és legmisztikusabb kő. Minden kultúrában valamilyen istennőnek szentelték és a mennyország kövének számított. Bábakőnek is nevezik, a nők elsődleges ásványa, mivel szüléskönnyítő hatása van, és oldja a menstruációs panaszokat. Az egyiptomiak szerint tulajdonosának szerencsét és harmóniát hoz az életben és a párkapcsolatokban egyaránt. Gyógyítja a női nemi szervek betegségeit és megszünteti a szexuális problémákat, bármilyen okból fakadjanak is azok. Méregtelenítő hatása van, segíti a máj tevékenységét, enyhíti a reumát és serkenti a szövetek savtalanítását. Jótékony hatása van az idegrendszerre, az agyi tevékenységekre és a látóidegekre is. Csökkenti a vérnyomást, gyógyítja az ízületi gyulladást, jótékonyan hat az asztmára, a daganatos megbetegedésekre, a hasnyálmirigyre és a mellékpajzsmirigyre. Erősíti a DNS és a sejtek felépítését, illetve az immunrendszert. Fokozza a képzelőerőt, döntőképességet és javítja a kitartást. Erős védelmező kő, elnyeli a negatív energiákat a testből és a környezetből is. Tisztítja az elektromágneses szennyeződést és véd a sugárzás minden fajtája ellen. Változásra ösztönöz, ha nem a megfelelő úton járunk, erősíti az önbecsülést, illetve az önmegvalósítást. Segíti a spirituális fejlődésünket.

Postázás lehetséges a postai díjszabás szerint.

Kérem, tekintse meg a többi feltöltött termékemet is.

Az adatlapon lévő szállítási díj csak tájékoztató jellegű, mivel az a csomag méretétől és súlyától illetve a szállítás módjától függően változhat.

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBudapest II.
Postázás600 HUF

Mások ezeket keresték még