Morganit 925 ezüst fülbevaló


14.200 HUF 38.63 USD

Garancia: 1 év  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. július 17.
Termékkód: 5155885
Megtekintések: 366
Megfigyelők: 4
Eladó adatai

Leha (1352)  
Heves megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 100%-ban4 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 16:10
Regisztráció: 2016. október 25.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:fülbevaló
Szín:pezsgő
Finomság:925 (sterling)
Kő:egyéb
Téma:szerelem, barátság
Stílus:minimalista
Nem:női
Állapot:hibátlan

Valódi morganit, 925 ezüst fülbevaló.

A fülbevaló mérete: 11 mm.

A kövek mérete: 6 mm.

Rozéarany bevonat.

JELLEGZETESSÉGEI

Csillapítja a munkaszenvedélyt, illetve enyhíti a következtében kialakult tüneteket: a szív- és hátfájást, valamint az impotenciát. Növeli a felelősségérzetet.

Vonzza és életben tartja a szerelmet. Szeretettel hatja át gondolatainkat és cselekedeteinket, valamint teret enged annak, hogy élvezzük az életet és szeressünk élni. Mint rózsaszín kő, aktiválja és tisztítja a szívcsakrát; csillapítja a stresszt az életünkben, jótékonyan hat az idegrendszerre. Segít abban, hogy minden helyzetben felismerjük a menekülési útvonalakat, a szemellenzős gondolkodásmódot és az önzést, amely blokkolja a spirituális fejlődést. Tudatosítja bennünk a lélek eddig elhanyagolt szükségleteit. A morganit ugyancsak felhívja a figyelmet a beteljesületlen érzelmi vágyakra és a ki nem fejezett érzésekre. Hatékonyan szétoszlatja a gyógyulással és az átalakulással szembeni tudatos vagy tudat alatti ellenállást. Véget vet annak, hogy örökös áldozatnak tekintsük magunkat, valamint megnyitja a szívet a feltétel nélküli szeretet és a gyógyulás befogadására. Megszilárdítja az érzelmi testet, amíg a pszichoszomatikus változások lezajlanak.

GYÓGYHATÁSA

Gyógyító hatását a stressz és az azzal összefüggő betegségek kezelésére használják. Enyhíti a szív- és idegbántalmakat. Oxigénnel látja el a sejteket és újjáalakítja azokat; jótékonyan hat a tuberkulózisra, az asztmára, a szívproblémákra, a szédülésre, az impotenciára, a tüdő blokkjaira-, valamint a tágulásra.


Garanciális feltételek

Garancia: 1 év  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás800 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még