Látványos Csiszolt kaboson formájú Tigrisszemmel masszív ékszer foglalatban,női gyűrű


6.900 HUF 18.77 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. szeptember 08.
Termékkód: 5247731
Megtekintések: 221
Megfigyelők: 1
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

Garancia100 (2823)    
Tolna megye

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 15:40
Regisztráció: 2016. február 22.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:gyűrű
Nem:női
Állapot:korának megfelelő

Látványos Csiszolt kaboson formájú Tigrisszemmel masszív ékszer foglalatban,női gyűrű 900 as ezüst jelzéssel és mesterjellel jelölt égszer belső mérete? 16 mm igazi antik darab cca 1930 évekből

Tigrisszem feltételezett hatása: mesterkristály, nyugtató, energia, idegrendszer, skizofrénia, epilepszia, koncentráció, bátorság, önbecsülés, csontsorvadás

A Tigrisszem ugyancsak a 12 mesterkristály egyike. A természetben átalakulás során sólyomszemből jön létre, ezért gyógyhatása részben megegyezik a sólyomszem hatásaival. Gyógyítja a szem betegségeit, régen rontások ellen használták. Jótékonyan hat az idegrendszerre, az ideggyulladásokra, serkenti az agyi funkciókat, növeli a koncentrációs képességet és segít a nehéz döntések meghozatalában. Segítség lehet skizofrénia és epilepszia esetén is. Növeli a tetterőt, a bátorságot, optimistává teszi tulajdonosát, megszünteti az önértékelési zavarokat. Javítja a csontrendszer rendellenségeit, hatékony fájdalomcsillapító és megszünteti a mellékvese túlműködését. Egyensúlyba hozza a jin- és a jangenergiáit, megszünteti a depresszió tüneteit.

Alkalmazása:

Fontos, hogy nem szabad egy hétnél tovább folyamatosan hordani megszakítás nélkül, mivel gátolja az energiaáramlást a szervezetben. Lehetőleg viseljük a jobb karon, de mindig figyelve arra, hogy időnként pihentetni kell.

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás900 HUF

Mások ezeket keresték még