Padparadsa zafír 925 ezüst medál


12.100 HUF 33.03 USD

Garancia: 1 év  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. október 24.
Termékkód: 5340367
Megtekintések: 372
Megfigyelők: 6
Eladó adatai

Leha (1352)  
Heves megye

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 16:02
Regisztráció: 2016. október 25.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:medál, bross, kitűző
Szín:vörös
Finomság:925 (sterling)
Kő:zafír
Téma:szerelem, barátság
Stílus:retro
Nem:női
Állapot:hibátlan

Valódi patparadsa zafír drágaköves, 925 ezüst medál.

A medál mérete 1.4 cm.

A zafír mérete: 8×6 mm.

Ékszerbecsüsként garancia az eredetiségére!l

PADPARADSA ZAFÍR

A padparadsa zafír a korund ásványcsalád rendkívül ritka és értékes drágaköve, amely a narancs és a rózsaszín egyedülálló színkeverékeiben pompázik (a halvány narancssárgától az élénk-vöröses narancssárgáig; vöröses narancssárga, rózsaszínes-narancs és sötét narancs színekben barna tónusokkal). Bár ez nem egy hagyományos asztrológiai drágakő, de a szeptemberi születésűek modern születésköveként elfogadott. Ezt a drágakövet a gyűjtők és az ékszertervezők is világszerte keresik.

KINEK AJÁNLOTT A PADPARADSA VISELÉSE?A padparadsa szó jelentése a szingaléz "lótuszvirág" kifejezésből ered. Nyugtató árnyalatának és magas esztétikai értékének köszönhetően az asztrológusok a szépség bolygójával, a Vénusszal hozzák összefüggésbe. Úgy gondolják, hogy a padparadsa nyugalmat hozó tulajdonságokkal bír, amelyek viselőjük számára előnyösek lehetnek.


Az indiai asztrológia a padparadsa zafírt a Mérleg jegy szülötteinek ajánlja, a nyugati asztrológia pedig a szeptember hónap alternatív születésköveként javasolja. Figyelemre méltó színének és keménységének köszönhetően a padparadsa zafírt egyedi ékszerekben szokták viselik (a padparadsa eljegyzési gyűrűk például egyre népszerűbbek). Az egyik legkedveltebb drágakő a komoly gyűjtők körében is.

A PADPARADSA ZAFÍR JÓTÉKONY TULAJDONSÁGAIKétségtelen, hogy a természetes padparadsa zafír az egyik legritkább és legértékesebb drágakő. Fontossága viszont nem csak ritkaságában és lélegzetelállító szépségében rejlik, hanem viselőjére gyakorolt erőteljes gyógyító tulajdonságaiban is.

Javítja a mentális fókuszt - Úgy tartják, hogy a padparadsa drágakő viselése olyan fontos tulajdonságokkal ruházza fel az egyént, mint a következetesség és az őszinteség. Ennek segítségével támogatja viselőjét szakmai céljainak megvalósításában, valamint szakmai megbecsülés és elismerés megszerzésében.

Erősíti a spiritualitást - Asztrológusok szerint a padparadsa zafír jótékonyan támogatja a meditációs és a spirituális tevékenységeket. Serkenti a harmadik szem csakrát, és segíti az embert a döntéshozatalban. Az igazságszolgáltatásban vagy vallási szószólóként tevékenykedők számára javasolt ennek a karizmatikus drágakőnek a viselése, hogy erősítsék aurájukat, döntéshozó képességüket és spirituális kapcsolódásukat.

Javítja a vezetői képességeket - Az ősidők óta a természetes padparadsa zafírt a bölcsesség és az őszinte, becsületes irányítás szimbólumának tekintik. Az üzletasszonyok és a női vállalkozók számára ennek a bájos drágakőnek a viselése sikert hozhat karrierjükben anélkül, hogy veszélyeztetnék integritásukat.

Gyógyítja a reproduktív és húgyúti betegségeket - Az alternatív gyógyászatban a padparadsa zafírt az immunrendszeri rendellenességek, hugyúti problémák és pszichés zavarok természetes gyógymódjának tekintik. Hatékony antidepresszáns, segít felülemelkedni a meggyengült élethelyzeteken.

MINŐSÉGA ritka padparadsa drágakő a legvágyottabb drágakövek közé tartozik. Feltűnően gyönyörű narancssárga és rózsaszín színe rendkívül népszerűvé teszi a nemzetközi piacon. A japánok különleges vonzalommal bírnak e drágakő iránt, és vallásilag is nagy jelentőségű számukra.

Eredet - Az eredeti padparadsa zafír főként Srí Lanka, Madagaszkár és Tanzánia bányáiból származik. A drágakőszakértők szerint a legjobb minőségű köveket a Srí Lanka-i bányák biztosítják. A madagaszkári drágakövek a narancssárgánál halványan rózsaszínesebb árnyalatúak, ezért a madagaszkári mélyrózsaszín-narancssárga padparadsa lehet a jövőben a legnépszerűbb választás.

Szín - Kétségkívül a szín a legfontosabb minőség meghatározó tényező. Általában a tökéletes színharmóniával rendelkező, közepes tónusú rózsaszínes narancssárga vagy narancs-rózsaszín padparadsa zafír tekinthető a legkelendőbbnek. Gyakran tévesztik össze a vásárlók a narancssárga zafírt az őszibarack színű padparadsa zafírral, mivel nagyon hasonlítanak egymásra. Ilyen esetekben a drágakő hitelességét a tanúsítvánnyal lehet biztosítani.

Tisztaság - A padparadsa a II. kategóriás tisztaságú drágakövek közé tartozik, amely minimális szemmel látható zárványt tartalmaz, rutil selyem, ujjlenyomat, hatszögletű növekedés és színzónák formájában. Világos árnyalata miatt a zárványok szabad szemmel is könnyen kivehetőek, ezért a láthatóan legtisztább darabokat érdemes keresni. Azonban előfordulhat, hogy fel kell áldozni a tisztaság faktort a legkivételesebb szín megtalálása érdekében.

Csiszolás - A nyers padparadsa zafír rendkívüli hiánya miatt ezt a drágakövet általában a teljes tömegének megőrzése mellett csiszolják és formázzák. A kerek és smaragd formájú padparadsa ritkább, míg az ovális és cushion csiszolású drágakövek gyakoribbak, hiszen az utóbbi csiszolási módokkal a kő tömegének nagy része megtartható. Az olyan nyers padparadsát, amely nem elég tiszta a fazettáláshoz, kabosonokká formázzák (fazettálatlan drágakövek, domborúra csiszolt formával). A legjobb minőségű padparadsa kabosonok áttetszőek, szép, szimmetrikus domború háttal.


Garanciális feltételek

Garancia: 1 év  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
Postázás 900 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még