Smaragd 925 ezüst medál


12.100 HUF 32.92 USD

Garancia: 1 év  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. október 29.
Termékkód: 5353766
Megtekintések: 187
Megfigyelők: 3
Eladó adatai

Leha (1352)  
Heves megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 100%-ban4 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 20:03
Regisztráció: 2016. október 25.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:medál, bross, kitűző
Szín:zöld
Finomság:925 (sterling)
Kő:smaragd
Téma:szerencse
Stílus:századközepi
Nem:uniszex
Állapot:hibátlan

Valódi brazil smaragd drágaköves, 925 ezüst medál.

A medál mérete: 1.5 cm.

A kő mérete: 7×5 mm.

Ékszerbecsüsként garancia az eredetiségére!

A smaragd hatása és jelentése

A smaragd különleges zöld kő, már az ókortól kezdve számos legendában megjelenik, illetve nagyerejű gyógyító hatást tulajdonítottak neki.

A smaragd a berill élénkzöld fajtája, nevét a görög “szamaragdosz” - jelentése "zöld kő" kifejezés nyomán kapta. Legismertebb használója Nagy Sándor volt, aki kivételes hódítói erejét, karizmáját egy legendásan nagy indiai smaragd amulettnek köszönhette.

A smaragd, mint drágakő teljesen áttetsző formában rettenetesen drága, csiszoltan ékszerbe foglalva ára vetekszik a brilliánssal. A nagy, csiszolt smaragdokat karátban mérik és ugyanúgy nevük is van.

A kristálygyógyászatban viszont a smaragd ereje számít, így a nem áttetsző, sőt alapkőzettel vegyes kövek is nagy erővel bírnak.

Smaragd testi hatásai

A smaragdot a legerősebb gyógyító és jövőbelátó kőnek tartották. Szembajok ellen volt népszerű, illetve ájulás, epilepszia, fertőzéses járványok ellen, különösen a pestis ellen. Univerzális immunerősítő, de nem pusztán védelmet ad, hanem viselőjét emeli egy magasabb szintre, ahol a fertőzések nem hathatnak rá.

A modern kristályterápia is kiemelten kezeli, mint az egyik legritkább és legerősebb hatású gyógykövet. Szívpanaszok, migrén, fejfájás ellen, illetv lázcsillapításra, emésztési panaszokra is hatásos.

Krónikus hörghurut esetén smaradggal és mézzel forralt bort javasoltak, bélpanaszokra pedig a köldökre helyeztek smaragdot egy éjszakára.

A smaragd lelki hatása

Segíti a tisztánlátást, a jövőbe vetett bizalmat erősíti, karizmatikus hatalmat ad, amivel hatni tud másokra, képes lesz uralni és befolyásolni a körülötte folyó eseményeket. Eltávolítja a jelen zavaró hatásait, viselője átlát a hazugságon, a megtévesztéseken és a dolgok valódi természete tárul fel, ami alapján a jövőt is jó eséllyel tudja megjósolni.

A belső szem erősítője, a belső ragyogás megtartója. A smaragd a hűség köve is, a régiek úgy tartották, hogy a smaragdékszer elárulja a hűtlen szerelmest: Ha valaki megcsalja házastársát, akkor a smaragdékszere élénk zöldből a hervadt mocsárszín felé fordul.

Garanciális feltételek

Garancia: 1 év  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás900 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még