Rózsakvarc ásvány medál díszdobozban, ásványfa medál


1.600 HUF 4.35 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. november 18.
Termékkód: 5404058
Megtekintések: 132
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

Magdalin (340)   
BUDAPEST

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 09:13
Regisztráció: 2022. március 31.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:medál, bross, kitűző
Szín:rózsaszín
Anyag:ásvány
Kő:rózsakvarc
Állapot:hibátlan

Teljesen új rózsakvarc ásványfa ásványmedál díszdobozban.
A medál átmérője 3cm.

  1. Szeretet és Gyengédség: A rózsakvarcot gyakran az "univerzális szeretet köveként" említik. Sokan hiszik, hogy segíthet erősíteni a szeretetet önmagad és mások iránt, növelheti az empátiát és elősegítheti az érzelmi gyógyulást.
  2. Szívcsakra: A rózsakvarc kapcsolatban állhat a szívcsakrával, azaz a negyedik csakrával. Ez a chakra a szeretettel, az elfogadással és a harmóniával kapcsolatos, és a rózsakvarcot gyakran használják a szívcsakra egyensúlyozására.
  3. Nyugalmat és Békét: Az ásványt gyakran társítják a nyugalommal és a belső békével. A rózsakvarcot használhatják a stressz csökkentésére, a lelki nyugalom elérésére és a pozitív energiák megerősítésére.
  4. Önelfogadás: A rózsakvarc segíthet az önelfogadásban és az önértékelés növelésében. Támogathatja az egyént abban, hogy szeretetteljesen tekintsen saját magára, és elfogadja az önmagával kapcsolatos érzéseit.

Fontos megjegyezni, hogy az ásványok jelentése szubjektív és kulturális tényezőktől függően változhat. Mindenkinek más lehet az élménye a rózsakvarccal kapcsolatban. Ha ezt az ásványt használod, figyelj az egyéni reakcióidra és tapasztalataidra.


Amennyiben a személyes átvétel nem megoldható, minden termékemet postázom a vevő kérésének megfelelő módon, az aktuális szállítási díjszabás szerint. (Foxpost, MPL, MPL automata, Packeta...)


Azokat a termékeket, amelyek postázása ajánlott küldeményként is megoldható, természetesen feladom ajánlott levélként, akkor is, ha ez az opció nem választható a szállítási módoknál. (Képeslapok, kártyanaptárak, kisebb "borítékolható" termékek, könyvek..." A feladási díj, minden esetben a súly függvényében alakul, kérem, ha ezt választja egyeztessünk utalás előtt! Könyvek, ill. kisebb súlyú termékek esetében a méret miatt "levélszekrény útján nem kézbesíthető" küldeményeket csak postán maradóra tudok feladni! Köszönöm az együttműködést!

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBudapest XVIII.
Postázás1230 HUF
Foxpost - csomagautomata1500 HUF
MPL - csomagautomata1101 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még