Ametiszt ásvány szett díszdobozban, lánc+ karkötő ásvány ékszer, kristály ékszer


5.100 HUF 13.87 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. november 18.
Termékkód: 5404077
Megtekintések: 135
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

Magdalin (340)   
BUDAPEST

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 09:13
Regisztráció: 2022. március 31.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:ékszer szett
Szín:fehér
Anyag:ásvány
Kő:ametiszt
Állapot:hibátlan

Teljesen új ametiszt ékszer szett díszdobozban.

Lánc+karkötő. Az ár a képen látható teljes szettre vonatkozik.

  1. Spiritualitás és Belső Béke: Az ametisztet gyakran társítják a spiritualitáshoz és a mély belső béke eléréséhez. Sokan használják meditáció során vagy a spirituális gyakorlatok során annak érdekében, hogy elmélyítsék kapcsolatukat magukkal és a szellemi dimenziókkal.
  2. Álom és Pihenés: Az ametisztet hagyományosan használják az alvás és pihenés javítására. Az ásvány segíthet a nyugodt alvás elérésében, és néhányan úgy vélik, hogy segít megelőzni az álmatlanságot.
  3. Tisztaság és Tisztítás: Az ametisztet tisztító és tisztaságot hozó tulajdonságokkal társítják. Azt mondják, hogy segít megtisztítani a negatív energiákat, és támogatja a pozitív és tiszta gondolkodásmódot.
  4. Intuíció és Kreativitás: Az ametisztet az intuíció és a kreativitás stimulálásával is összefüggésbe hozzák. Sokan használják azért, hogy támogassák a belső vezetést és az ötletes gondolkodást.
  5. Harmónia és Egyensúly: Az ametisztet a harmónia és az egyensúly eléréséhez is használják. Segíthet a stressz csökkentésében és az érzelmi egyensúly fenntartásában.

Fontos megjegyezni, hogy az ametiszt jelentései szubjektívek, és az emberek egyéni tapasztalatai és meggyőződései alapján változhatnak. Ha ametisztet használsz, figyelj az egyéni reakcióidra és tapasztalataidra.


Amennyiben a személyes átvétel nem megoldható, minden termékemet postázom a vevő kérésének megfelelő módon, az aktuális szállítási díjszabás szerint. (Foxpost, MPL, MPL automata, Packeta...)


Azokat a termékeket, amelyek postázása ajánlott küldeményként is megoldható, természetesen feladom ajánlott levélként, akkor is, ha ez az opció nem választható a szállítási módoknál. (Képeslapok, kártyanaptárak, kisebb "borítékolható" termékek, könyvek..." A feladási díj, minden esetben a súly függvényében alakul, kérem, ha ezt választja egyeztessünk utalás előtt! Könyvek, ill. kisebb súlyú termékek esetében a méret miatt "levélszekrény útján nem kézbesíthető" küldeményeket csak postán maradóra tudok feladni! Köszönöm az együttműködést!

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBudapest XVIII.
Postázás1230 HUF
Foxpost - csomagautomata1500 HUF
MPL - csomagautomata1101 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még