WMF Premiere Cromargan protect® evőeszközkészlet: 10 SZEMÉLYES közepes kiszerelés


159.000 HUF 432.56 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. január 13.
Termékkód: 4880964
Megtekintések: 149
Megfigyelők: 4
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

Garancia100 (2823)    
Tolna megye

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 15:40
Regisztráció: 2016. február 22.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:evőeszköz
Kor:1900-1939
Állapot:korának megfelelő

WMF Premiere, ÉTKÉSZLETEK KIRÁLYA Cromargan protect® evőeszközkészlet. Ma ezen márkájú készletek, amelyek Cromargan technológiával készülnek, az eredeti ára a harmadik fotón,több mint háromnegyed milió forint árat is meghadja most igen kedvező áron .

Eredetileg 12 személyes evőeszközkészlet 10 személyesre csökkent, és a 9 db-os szervírozó eszköz 6 db-ra csökkent, így hiányos lett a készlet.

10 db kanál (leveses), 10 db villa, 10 db evőkés, 10 db süteményes villa és 10 db kávéskanál. Továbbá 6 db szervírozó eszköz maradt meg a készletből. Így az össz darabszám 56 db.

És ajándékba adok hozzá 4 db szervírozó eszközt amelyek hasonló minőségűek, nem WMF, hanem BMF márkájúak.

Az evőeszköz készlet darabjai antik darabok, de korukhoz képest szép állapotban vannak.

A készletet saját dobozában adom, melynek méretei: 47 cm hosszú, 36,5 cm széles, 16,5 cm magas, mely két fiókkal rendelkezik, bőr hatású borítással bevonva. Az egyik fiók két sarkán használatból eredő kopás van.

A WMF társaság Premiere evőeszközein vékony, aprólékosan kidolgozott indás levélmotívum van, amely a hátoldalon is ismétlődik. A Premiere főételes késnek különleges, nyolcszögletes nyele van. Az igényes díszítés és a kialakítás is magas színvonalú kidolgozottságáról tanúskodik.

Az evőeszközök nemesített rozsdamentes acélból készülnek és egy speciális, Cromargan protect® nevezetű, mechanikus sérülések ellen védő kezelésen estek át a gyártás során. Ennek az alapanyagnak köszönhetően 150x ellenállóbbak, mint az átlagos acél evőeszközök. Mindennapos használat mellett, évek múltán sem lesznek rajtuk karcolások. Az intenzív használatnak kitett evőeszközök Cromargan protect® acélból készülnek, az összes tálalóeszköz nemesített rozsdamentes Cromargan® acélból (18/10) készül.

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás3000 HUF

Mások ezeket keresték még