# 0. VEGYESBOLTI ÖNTÖTTVES KÁVÉ DARÁLÓ 1905. 35 K


35.000 HUF 95.45 USD

Személyes átvétel
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. november 04.
Termékkód: 5368853
Megtekintések: 303
Megfigyelők: 10
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

oldjim (111)  
Somogy megye

Válaszadás: 100%-ban7 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 15:18
Regisztráció: 2011. augusztus 10.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:kávédaráló
Kor:1900-1939
Állapot:korának megfelelő

# 0. VEGYESBOLTI ÖNTÖTTVES KÁVÉ DARÁLÓ 1905.

TEGYEN AJÁNLATOT !


ÍGY A HETVEN FÖLÖTT, ELGONDOLKODIK AZ EMBER FIA OLYAN DOLGOKRÓL IS, AMIK ELŐTTE SOHA NEM VOLTAK FONTOSAK SZÁMÁRA. MI LESZ MIND AZZAL A SOK SZÉP ANTIK HOLMIVAL, MIND AZOKKAL A KINCSEKKEL AMIT EGY ÉLET ALATT ÖSSZEGYŰJTÖTT AZ EMBER. ÉS HA MÉG A GYEREKEID, UNOKÁID IS MIND KÜLFÖLDÖN ÉLNEK AZ MÉG JOBBAN ÖSZTÖKÉL ARRA, HOGY TÉGY VALAMIT MINDAZZAL AMIT ÖSSZEGYŰJTÖTTÉL. A FÖLDBE NEM VIHETEM MAGAMMAL MINDEZT, EZÉRT ÉN INKÁBB ELADOM A KINCSEIM, ÉS ELMEGYÜNK BELŐLE NYARALNI.

Ezért most ismét felteszek a gyűjteményemből egy pár darabot a Netre, annak reményében, hogy ezek a darabok is jó gyűjtői kézbe kerülnek.

ELADÓVÁ VÁLT GYŰJTEMÉNYEM EGYIK RITKA SZÉP ÁLLAPOTBAN FENNMARADT DARABJA, EGY EREDETI TÖBB MINT 100 ÉVES, #0 VEGYESBOLTI HASZNÁLATRA KÉSZÜLT NEHÉZ ÖNTÖTTVES KÁVÉ DARÁLÓ.

A PIACON FELLELHETŐ DARÁLÓK LEGTÖBBJE NAGYOBB ENNÉL A DARABNÁL. ENNEK A MAGYAR OSZTRÁK IPAR ÁLLTAL KÉSZÜLT DARABNAK, MINDENE EREDETI. 25 CM MAGAS NEHÉZ ÖNTÖTTVAS SZERKEZETE HIBÁTLANUL MŰKÖDIK A MAI NAPIG. RITKA SZÉP KIÁLLÍTHATÓ GYŰJTŐI DARAB, RAJTA KORÁT IGAZOLÓ PATINÁVAL ÉS HASZNÁLATI NYOMOKKAL. EREDETI FESTÉSE MÉG ITT OTT JÓL LÁTHATÓ.

NEM NUMIZMATIKAI ÉRTÉKŰ ARANYÉRMÉK, NAGYMÉRETŰ BAROKK DOXA ZSEBÓRA, DUFLEX , KINGA , VAGY LEICA FÉNYKÉPEZŐGÉP, EGY MINISZTERI ADOMÁNY DÍSZTŐR, BÉCSI PÁNCÉLSZEKRÉNY, ZSOLDLÁDA, CSERÉJE IS ÉRDEKEL. KÖSZÖNÖM, DE CSAK A NEVEZETT CSERE TÁRGYAK ÉRDEKELNEK, ÉRTÉK EGYEZTETÉSSEL.

RITKA SZÉP GYŰJTŐI DARAB EBBEN AZ ÁLLAPOTBAN!

2560 FT ÉRT MPL EL POSTÁZOM

Fizetési opciók

Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételFonyód

Mások ezeket keresték még