THEODORE ROUSSEAU ( 1812 - 1867 ) - gyönyörű eredeti tájkép!


Most olcsóbb!

Az ajánlat még eddig érvényes:

05:48:26
(Ma, 12:05)
1.100.000,- HUF
935.000 HUF 2,459.04 USD

Garancia: 30 nap  
Személyes átvétel
Termék információk
Feltöltés ideje: Tegnap, 12:05
Termékkód: 4304492
Megtekintések: 3
Megfigyelők: 4
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

Jasonstatham (578)   
Heves megye

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 10:01
Regisztráció: 2017. november 11.
Az eladó eredetiként jelölte meg az alkotást, amelyre 30 nap pénzvisszafizetési garanciát vállal. Az eladó állítása szerint az eredetiséget szakértő is megerősítette.
Téma:tájkép
Technika:olaj
Hordozó:vászon
Szignó:szignózott
Állapot:korának megfelelő
Eredetiség:eredeti
Pénzvisszafizetési garancia az eredetiségre:igen
Eredetiségét szakértő megerősítette?:igen

THEODORE ROUSSEAU ( 1812 - 1867 )

Erdős táj szarvasmarhákkal

Olaj vászonra festve

A kép mérete keret nélkül: 40,5x66 cm

Szignó jobbra lent

Nagyon szép francia barbizoni olaj, vászon festmény a 19. századból, amely szarvasmarhákat ábrázol erdőben. A kép 1840 körül készült.

Korábban egy francia magángyűjteményben volt.

Théodore Rousseau francia festő, a tájképfestés nagy elbeszélő művésze, a barbizoni iskola egyik megalapítója, ahol Paál László is élt és alkotott. A legtöbb képét a Louvre-ban és a hágai Mesdag Múzeumban őrzik.

Rousseau figyelmét nagyon lekötötte a természet struktúrájának megfigyelése, a gránittömbök, a nagy fák elágazásai, az erdő belseje, az abban meghúzódó tisztások, az erdőszéli hatalmas koronájú fák leveleikkel és a nagy horizontú tájjal, mocsarakkal vagy itatókkal. Vázlatait a szabadban készítette. Gyakran a déli nap erőteljes színskálája vagy a naplemente fényei vagy az eső utáni hangulat uralkodik képein. Ő a tájkép epikusa szemben Jean-François Millet szemléletével, aki előszeretettel ábrázolta a tájhoz tartozó embereket is. Rousseau képeinek középpontja a táj. A természetet önmagában és önmagáért ábrázolta a szó legnemesebb értelmében még főként a naturalizmus eszközeivel, de már kilépve a műteremből, ezért kortársainak, majd a realista és impresszionista festőknek is forrás volt az ő művészete.

Műveit magas áron jegyzik a nagy aukciókon. ehhez hasonló alkotásai alkalmanként, ha felbukkannak több millió forintért cserélnek gazdát!

Garanciális feltételek

Garancia: 30 nap  

Fizetési opciók

Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 hét
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBudapest


Mások ezeket keresték még