Gizella Varga Sinai (1944- ) Perzsa emlék - kerettel: 82x62cm - alkotás: 70x50cm- 2396/186


480.000 HUF 1,309.05 USD

+ Ingyenes szállítás
Garancia: 30 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. augusztus 07.
Termékkód: 5191654
Megtekintések: 252
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

ArtStudioGaleria (42)   
Heves megye

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: 2024. április 26.
Regisztráció: 2023. január 24.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Az eladó eredetiként jelölte meg az alkotást, amelyre 30 nap pénzvisszafizetési garanciát vállal. Az eladó állítása szerint az eredetiséget szakértő is megerősítette.
Művész:Gizella Varga Sinai (1944- )
Téma:emberek
Technika:akril
Stílus:szimbolizmus
Hordozó:vászon
Legnagyobb méret:közepes (80 cm-ig)
Szignó:szignózott
Állapot:hibátlan
Eredetiség:eredeti
Pénzvisszafizetési garancia az eredetiségre:igen
Eredetiségét szakértő megerősítette?:igen

Angol fordítás elérhető

Varga Sinai Gizella 1944-ben Csákváron született. 1964-ben Ausztriába emigrált, ahol művésztanári diplomát szerzett a Bécsi Dekoratív Művészeti Iskolában. Ott találkozott későbbi férjével, Khosrow Sinai iráni filmrendezővel. 1967-ben férjével Teheránban telepedett le.

1968-ban volt első önálló kiállítása a teheráni Modern Művészeti Galériában. 1978-ban elnyerte a "Tükör a tükörben" kiállítás díját. Gizella 1981 és 1987 között a teheráni kortárs stúdióban tanított, majd 25 éven át a Német Nagykövetség iskoláiban tanított művészetet.

Gizella 2001-ben lett a Dena művészeti csoport tagja, melyet az iráni női művészek alapítottak (köztük Faridah Lashai, Farah Usoli, Maryam Shirinlou, Shahla Habibi, Rana Farnoud stb.)
Hat éves pályafutásuk során kiállításokat rendeztek a világ különböző országaiban, például Lengyelországban, Svájcban, Magyarországon, Hollandiában, Belgiumban, Németországban és Iránban. Ezen kiállítások közül a legfontosabb állomások az ENSZ genfi épületében, az Európai Parlament brüsszeli épületében és a koblenzi Ludwig Múzeumban voltak.

Gizella az Új Művészeti Galériában rendezett első önálló kiállításának katalógusában így írt: "Rövid pillanatok alatt kifejezhetetlen érzések rejtőznek. Olyan kifejezéstelenek és múlandóak. Létezésük egyetlen jele a szín, ami egy pillanat alatt megváltozik. Boldog vagyok, hogy vonalaim és színeim kuszaságában ilyen elveszett érzéseket találhatok."
Dzsavad Modzsabi így ír: „Gizella lényei, például bálványok, kőbálványok, állatemberek, romos és elhagyott épületek, porral borított arcok, csúszós mohába és mély vízbe temetve; melyeket a jelenbe emel."

Garanciális feltételek

Garancia: 30 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázásingyenes szállítás
Postázás törékenyként4990 HUF
Külföldi szállítás
Európai Unión belül28000 HUF
Európán belül28000 HUF

Mások ezeket keresték még