1P094 Széchenyi Szidónia : "Virágok közt"


82.000 HUF 223.08 USD

Garancia: 1 év  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. december 03.
Termékkód: 5302033
Megtekintések: 140
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

stilusdesign (686)    
BUDAPEST

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 99.02%
Utolsó belépés: Ma, 17:24
Regisztráció: 2016. február 11.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Az eladó eredetiként jelölte meg az alkotást, amelyre 1 év pénzvisszafizetési garanciát vállal. Az eladó állítása szerint az eredetiséget szakértő is megerősítette.
Téma:emberek
Technika:olaj
Legnagyobb méret:közepes (80 cm-ig)
Szignó:szignózott
Eredetiség:eredeti
Pénzvisszafizetési garancia az eredetiségre:igen
Eredetiségét szakértő megerősítette?:igen

Olaj farost festmény, fehér keretben. Akasztási lehetőséggel rendelkezik. Jelzés jobbra lent: SZIDÓNIA Hátoldalán címke, rajta felirat: EREDET IGAZOLÁS FESTŐ: SZÉCHENYI SZIDÓNIA CÍM: VIRÁGOK KÖZT MÉRET: 50X20CM TECHNIKA: OLAJ KATALÓGUS SZ.: SS-04/0938

Szélesség: 30 cm

Magasság: 60 cm

Súly: 1.165 kg

A kép mérete keret nélkül: 50 x 20 cm

Varga Szidónia

(korábban asszonynevén Széchenyi Szidónia néven vált ismertté)

festőművész

1965-ben született Kiskunfélegyházán.

Nem csak itthon de más országokban is szerepelnek képei kortárs galériák kínálatában több mint 25 éve.Téma világa adott klasszikus értelemben. Az örök téma a virág inspirálja minden alkotását mely figurális képein is visszaköszön.

Egy kiállításán Dr Thurai Gábor Kamill ilyenképp méltatja munkáit.

"Sok helyen találkoztam finom művű fehérbe áramló csendéleteivel. Figyelve munkáit, eszembe jut régi rögeszmém, hogy a képzőművészet női foglalatosság. Szidónia egyrészt aprólékosabb, másrészt elnagyoltabb. A közelebbi arcokat, virágokat legszívesebben mikroszkóp alá tenné. A több gyermekes család anya gyötrelmek nélkül találhatott rá gyönyörű témájára, az anyaságra, gyermekre. Képeiről szinte áramlanak a szebbnél szebb világvidámító virtusok, virágvivmányok. A festőnő nem csak megnézi, látja a virágszirmokat. Holterei alapjait jellegzetes, leleményes, méltóságosan visszafogott fénylő szürkéi jellemzik. Hiszen a csendélet sikere fele-fele részben a háttér megmunkálásán múlik. Az anyagismeretét tükrözi képeinek sikere. Csendéletei tökéletesen harmonikusak,sajátosan sejtelmesek"

Főiskolásként ismerkedett meg az agyaggal, üveggel. Jelenleg is készít kerámia dísztárgyakat.Folyamatos megújulás, kísérletezés az anyagokkal ez jellemzi az utóbbi időben. A virágok és az ember szeretete marad csak időnként új köntösben. Napkorongban fürdőző alakjai szinte misztikussá válnak. A fény fehérsége magához csalogatja a nézőt. Nyugalom és mégis valami vibrálás érzékelhető ezekben a képekben. A tudatosság eszközeivel próbál hatni a láttató. Fény, árnyék, sötét, világosság, fekete, fehér. Itt nem tollal és szavakkal íródik verse hanem ecsettel és színekkel. Az ellentétekkel mint költői eszközökkel komponálja a képét. Sokszínűségéről árulkodik egyik verse melyben így vall magáról.

Virágok közt ébredtem e világra

Illatok és Színek csábítására

Virágkehely volt a bölcsőm

s majdan ez legyen a szemfedőm.

Művei igen kedveltek. Sokat alkot, megfeszített tempóban dolgozik, állandóan képzi magát. Virágcsendéletei, figurális alkotásai több neves galéria színfoltjaiként szerepelnek. Alkotásai az elmúlt évek során több európai országba, illetve a tengerentúlra is eljutottak. 1993. óta rendszeresen kiállít.

Forrás: https://www.akvariusgaleria.hu/szidonia.html

Garanciális feltételek

Garancia: 1 év  

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBudapest IX.
MPL - csomagautomata1900 HUF
MPL - házhozszállítás2200 HUF
PostaPont1900 HUF

Mások ezeket keresték még