Temesvári Ferenc: A vár alatt.


68.000 HUF 184.93 USD

Garancia: 30 nap  
Személyes átvétel
Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. március 20.
Termékkód: 5641522
Megtekintések: 79
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

deltom (12)  
Heves megye

Válaszadás: 100%-ban1 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 06:40
Regisztráció: 2013. február 02.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Az eladó eredetiként jelölte meg az alkotást, amelyre 30 nap pénzvisszafizetési garanciát vállal. Az eladó állítása szerint az eredetiséget szakértő is megerősítette.
Téma:tájkép
Szignó:szignózott
Állapot:hibátlan
Eredetiség:eredeti
Pénzvisszafizetési garancia az eredetiségre:igen
Eredetiségét szakértő megerősítette?:igen

Eladó Temesvári Ferenc: A vár alatt c.olaj festménye. Adatok a 2. képen.

TEMESVÁRI FERENC FESTŐMŰVÉSZ

1960-ban született Budapesten. Mint sokan mások úgy Ő is grafikai tanulmányokkal kezdte pályafutását. Rajztanára Porscht Frigyes grafikusművész volt. Rajztehetségére hamarosan felfigyelt a szakma így pályája elején jelentős illusztrátori munkásságot mondhat magáénak. A nyolcvanas évek szinte minden jelentősebb folyóirata rendszeresen publikálta rajzait. Szerződéses illusztrátora volt többek között a Galaktika Magazinnak, a Vega Könyvkiadónak és számos könyvet illusztrált a Cédrus Könyvkiadó megbízásából. Grafikai munkásságával egy időben sajátítja el a művészi olajtechnikákat. Festőtanára a „sokak mestere” Januska András festőművész volt. Hamar túlnövi az iskolai kereteket, hiszen Temesvári Ferenc készségszinten fest és rajzol. 1983 óta kiállító művész. Ettől az évtől datálódik szerződése a Képcsarnok Vállalattal. Számos egyéni és kollektív tárlaton vett részt: Gödöllő és Kiskőrös, Budapest és Kecskemét a legfontosabb hazai kiállításainak helyszínei. Képei a Vega Könyvkiadó pályázatán közönségdíjasak lettek, a nyolcvanas évek Horizont Könyvkiadót hirdető tévéreklámjában a kiadót az Ő képeivel hirdetik.Az IBB, nemzetközi műkereskedelmi cég és a Képcsarnok rendezésében részt vett a magyar festőművészek második, 1988-as londoni kollektív tárlatán.

Munkásságának nemzetközi elismerését az 1991-ben Santa Barbarában rendezett Nemzetközi Grafikai és Festészeti Biennálén elért első díj és arany plakett átvétele jelentette. Ő volt az első nem amerikai festőművész, akinek ezt a rangos nemzetközi elismerést odaítélték. A következő években a nemzetközi műkereskedelem növekvő érdeklődéssel fordult munkássága felé. 1992-ben nagysikerű kiállítást rendezett a kanadai Eskimo Graphics Galériában. 1995-ben egy izraeli kiállító meghívására féléves tanulmányutat tett a bibliai tájakon, amit nagyszabású tárlattal zárt Tiberiasban. Kiállított Bécsben az Otto Galériában, Stockholmban és Milánóban, és nagy összefoglaló szándékkal 2004-ben, 2005-ben, 2006-ban Budapesten a Hilton Szállóban. Itt láthatta a nagyközönség, hogy műveinek egy része a mai magyar műkereskedelmi méreteket jócskán meghaladja. Ezek a két-három négyzetméteres olajfestmények inkább a nemzetközi aukciókon kerülnek értékesítésre.

Garanciális feltételek

Garancia: 30 nap  

Fizetési opciók

Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételGyöngyös
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még