Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés

Csodálatos canvasit és krizokolla rögöcske páros ritkaság!!!


30.000 HUF 97.99 USD

Garancia: 7 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2020. augusztus 08.
Termékkód: 2759832
Megtekintések: 348
Megfigyelők: 0
Eladó adatai
 

Anitabonita (443)   
Somogy megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 100%-ban, 3 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 11:03
Regisztráció: 2014. december 02.

Cavansite neve származik a kémiai összetételéből, CA lcium van Adium si lica TE , egy mély kék kristályvizes kalcium- vanádium- rétegszilikát ásványi, fellépő másodlagos ásvány bazaltos és andesitic sziklák mentén a különböző zeolit ásványok. Felfedezett 1967-ben Malheur County , Oregon , cavansite egy viszonylag ritka ásvány. Ez polimorf ásvány pentagonite.

A krizokolla (chrysocolla) réz (ritkábban: alumínium) tartalmú hidroszilikát. Kristálycsoportba sorolása nem egyértelmű, a kutatók egy része a turmalincsoport tagjának tekinti, de besorolják az agyagásványok közé is. Fürtös, vesés cseppköves kérgekben, többnyire amorf, ritkábban monoklin rombos kristályokban található, tűs sugaras kristályai mikroszkopikus méretűek. Elöregedett gél, amely még szabad kovasavat tartalmaz. Színét a víztartalom befolyásolja. Csiszoltan ékszerkőként is használatos, kérgesedésben szép rajzolatot mutat. Porítva festékalapanyagul is alkalmazták

Garanciális feltételek

Garancia: 7 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás850 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.


Mások ezeket keresték még