Ritkaság! 4 csillag Fekete diopszid kabosonok


db x 25.500 HUF 69.59 USD
Elérhető: 25 db

Garancia: 7 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. április 08.
Termékkód: 2891097
Megtekintések: 27
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

Bonitaa (764)    
Somogy megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 96%-ban8 óra alatt
Pozitív értékelések: 99.31%
Utolsó belépés: Ma, 09:44
Regisztráció: 2014. december 02.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Forma:ovális
Szín:fekete
Felület:polírozott
Karát:5.00-9.99

India császárnőjének is nevezik ezt a drágakövet!


A FEKETE CSILLAG DIOPSZID drágakő TULAJDONSÁGAI:

A piroxéncsoport tagjaként a fekete csillag-diopszid drágakő kalcium-magnézium-szilikátból készül, és tűszerű zárványokkal rendelkezik, amelyek csodálatos csillagszerű hatást eredményeznek. Ez a kő a március hónapjának alapköve, és nagyszerű azok számára, akik rendelkeznek a Halak állatövvel.

A világ számos pontjáról származik. Ezek közül a kiemelkedő helyek közül Ausztria, Brazília, Finnország, Olaszország, Észak-Amerika, Pakisztán, Oroszország, Dél-Afrika és Srí Lanka található. Ennek a gyönyörű gyöngyszemnek a fő gyártója azonban India. India rendkívül jó minőségű, természetes fekete csillag diopszid drágaköveket nyújt.

Annak ellenére, hogy a kő viszonylag lágy, mint a többi drágakő, és a Mohs skálán 5,5 keménységgel rendelkezik, még mindig széles körben használják drágakő ékszerekben pompája és kiváló tulajdonságai miatt.

Ezért megfelelő óvatossággal kell eljárni, amikor ezt a kőt ékszerben használják, mivel egy kicsit puha és könnyen hajlamos a repedésekre és a sérülésekre.

Ez a kő gyönyörű üveges csillogása és a cabochon vágása együtt működik, hogy maximalizálja chatoyanytását. A csillag-diopszid fajsúlya (sűrűsége) 3,22-3,38 és törésmutatója 1,664-1,730.

A Black Star Diopside kombinálható fekete turmalinnal, jettel, obszidiánnal, tektittel és más gyökércsakra kövekkel, például a vörös gránáttal és a rubinnal. Nagy vibrációs kövekkel végzett munka esetén a fekete csillag-diopszid valóban hasznos lehet a földeléshez


Az ar 1 db ra vonatkozik

Garanciális feltételek

Garancia: 7 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás650 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még