Kis Komárom/Komárváros. 1814-1815!Turkovics Mátyás halálával kapcsolatos végrendelet és egyéb irat


14.900 HUF 40.68 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. augusztus 29.
Termékkód: 3133869
Megtekintések: 251
Megfigyelők: 1
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

masszortibi (216)  
Győr-Moson-Sopron megye

Válaszadás: 100%-ban22 perc alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 18:31
Regisztráció: 2018. január 03.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek

kis Komárom / Komárváros. 1814-1815. Turkovics Mátyás halálával kapcsolatos végrendelet és egyéb dokumentumok! Tekintetes úr fiskális uram nékem kegyes párt fogom!... Kis Komáromban néhai Nemes Turkovics Mátyás Szűrszabó mesternek aki is múlt karácsony havának 17-én ez árnyék világból ki múlvaán négy gyermeke maradván .. Két oldalból álló dokumentum! Tekintetes Úriszék! Nemes Turkovics Mátyás édes Atyánk a most legközelebb elmúlt 1814. esztendőben megesett karácsony havában ez világból kimúlt... egy oldalból álló dokumentum!
Nemes Turkovics Mátyás Istenben el nyugvan az én édes Atyám a közelébe elmúlt 1814. esztendőben karácsony havának 16. napján tett végső rendelései most folyó 1815. esztendőben Boldogasszony havának második napján publikáltam annak külső és belső ...nézve én alább megírni ezennel ... solemiter Predesztináltlok deklarálóm... Két lapból álló dokumentum!

A teljes Szentháromságnak nevében! Én Turkovics Mátyás kis Komáromi tekintetes Zala vármegyei lakos érezvén magam utolsó betegségemben lenni minek előre az halál érzékenységemtül megfosztaná kívántam lelkemet az eő teremtőjének testemet pedig anyámnak a földnek ajánlani és teljes szívű szavaim énrám következendő végső rendelésem megtenni úgy mint; ... Egy lapból álló pecsétes dokumentum maga a végrendelet!

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételGyőr
Postázás2000 HUF
Külföldi szállítás
Európai Unión belül6000 HUF

Mások ezeket keresték még