Burmai Maw sit sit drágakő különlegesség 5.4 ès 3.4 ct


db x 35.500 HUF 97.12 USD
Elérhető: 2 db

Garancia: 3 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. december 04.
Termékkód: 3359323
Megtekintések: 79
Megfigyelők: 1
Eladó adatai

Bonitaa (764)    
Somogy megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 96%-ban8 óra alatt
Pozitív értékelések: 99.31%
Utolsó belépés: Ma, 09:44
Regisztráció: 2014. december 02.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Forma:ovális
Szín:zöld
Felület:polírozott
Karát:1.50-1.74

A maw sit sit , más néven "jade-albite "egy különleges es ritka drágakő, amelyet kizárólag Burma északi részén találnak meg . Először 1963-ban, a néhai svájci gemológus, Edward Gubelin azonosította.

(A Maw sit sit egy zöld és fekete drágakő anyag, amelyet évszázadok óta összekevernek a jadé- vel . Valaha azt gondolták, hogy sokféle jade, hasonló megjelenése és fizikai tulajdonságai miatt. Élénk króm-zöld színe miatt gyakran "króm-jadénak nevezik.

A Maw sit sit nem jade. Ehelyett ez a metamorf kőzet főleg a kosmochlor, klinoklor, chromian jadeite és albit, kis mennyiségű eckermannite, króm és egyéb ásványi anyagok jellemzik.

A kosmoklor (NaCrSi 2 O 6 ) egy ritka nátrium-króm- piroxén- ásvány , amely bőségesen előfordul néhány meteoritban . Ez a fekete-fehér színű területet képezi a polcok sok csiszolt mintájában, és gyakran fényesebb fényű, mint a többi anyag. A krómban gazdag jadeit és a klinochlore a maw sit sit élénkzöld színének fő forrása. A Clinochlore a klorit ásványi csoport magnéziumban gazdag tagja . Az albit egy gyakori földpátásvány . Az eckermannit ritka amfibolcsoportú ásványi anyag. Jadeite kompozíciója (NaAlSi 2 O 6) hasonló a kozmoklor összetételéhez, és a két ásvány szilárd oldat sorozatát képezi, ahol az alumíniumot króm helyettesíti.)


Ékszerbe foglalható állapotban vannak! Valaszthato darabok- az ar 1db ravonatkozik..

Garanciális feltételek

Garancia: 3 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás790 HUF

Mások ezeket keresték még