Fekete diopszid kaboson drágakövek Igazi ritkaság!


db x 25.500 HUF 70.30 USD
Elérhető: 9 db
Már elkelt: 1 db

Garancia: 7 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. november 14.
Termékkód: 3937693
Megtekintések: 193
Megfigyelők: 2
Eladó adatai

Bonitaa (765)    
Somogy megye

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 21:29
Regisztráció: 2014. december 02.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Forma:ovális
Szín:fekete
Felület:polírozott
Karát:5.00-9.99

India császárnőjének is nevezik ezt a drágakövet
A FEKETE CSILLAG DIOPSZID drágakő

Fekete diopszid- ritkaság!
A diopszid egyfajta kalcium-magnézium-szilikát, amely a piroxén néven ismert ásványi anyagok csoportjába tartozik.( A diopszid amúgy fontos kőzetképző ásvány, különösen magmás kőzetekben, meteoritokban is elérhető lehet. )A fekete diopszidnak különböző fajtái vannak – ezek közé tartozik a krómban gazdag fajta, amelyet krómdiopszidnak neveznek. A viola es zöld színű változatot megtalalták már Olaszországban USA-ban, Kanadában, Indiában, Kínában, Oroszországban, Németországban és Svédországban. A diopszid kifejezés valójában egy görög szóra vonatkozik, ami kettőst és nézetet jelent, ami arra vonatkozik, hogy a kő prizmájával miként lehet talalkozni.
Legtöbben a zöld diopszidot ismerjük ezt gyakran használják metafizikai és gyógyító alkalmazásokra. Ennek a kőnek a fekete fajtája fekete csillag diopszid!

A fekete csillag diopszid erős kapcsolatot hozhat létre az alapcsakrán keresztül a földcsillag csakrába.Ettől még szenvedélyesebbnek érezheted magad és mindent megtégy- amit akarsz és másképp bánj a Földdel.
Ez a különleges kapcsolat megtaníthat téged a bolygó szentségére, ahol élsz. Erős földcsillag- és alapcsakrakő is, amelyek csodálatos képességgel rendelkeznek, hogy segítsenek a spirituális élet megalapozásában. Felismered az élet, a növények, állatok, szentségét.
Amint kapcsolatba kerülsz a földi energiával, rájöhetsz, hogy megváltoznak a földdel kapcsolatos elképzeléseid és értékeid. Amikor földelést hozol létre, képes vagy kiegyensúlyozni az aurát. Ez segít abban, hogy a fényenergia teljes skáláját elhozd az éteritestedbe, mivel ezek elképesztő spirituális földelő kristályok.
A fekete diopszid elősegítheti a súlyos betegség, trauma vagy műtét utáni felépülést. Ez a kő támogathatja a sejtmemóriát, a lúg- és savegyensúlyt, a hormonális egyensúlyt és a fizikai gyengeséget is. Gyulladások, görcsök és izomfájdalmak, vese-, szív- és stressz esetén is nélkülözhetetlen.Ezek a kövek elengedhetetlenek a végső betegségek vagy krónikus betegségek idején. A diopszid tonizálhatja és fokozhatja az artériák, a tüdő és a szív gyógyulását. A kő jótékony hatással lehet a keringési rendszer javítására és gyógyulására, valamint segíthet a méreganyagok eltávolításában a szervezetből.
A fekete diopszid emellett javíthatja a vérkeringést az egész testben, csökkentheti a magas vérnyomást, illetve korrigálhatja azt. Csökkentheti a láz és a testfájdalmak hatását is. A kő kiváló kő az általános gyógyuláshoz is. Fizikai gyógyításban dolgoznak, különösen ott, ahol a regenerációra van szükség. Ideális a szívre is használni, hogy segítse a fizikai szívproblémák vagy szívroham gyógyulását.
Ezenkívül a fekete diopszid segíthet megtanítani a megbocsátás és a bizalom értékére. Segíthet megbékélni bármivel vagy bárkivel, ami a múltban bántott azáltal, hogy gyengéden rákényszerít egy kezdeti lépés megtételére. Ha mindig is úgy érezted, hogy valami hiányzik, de nem voltál biztos abban, hogy valójában mi az, akkor a fekete diopszid finoman segíthet abban, hogy elengedd a szükségleteidet, és jobban odafigyelj az adottságodra. A szervezetbe került méreganyagokat is segít kipörgetni, elengedni..
Univerzális hatású kő!

Garanciális feltételek

Garancia: 7 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
Postázás 650 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még