Columbiai ovalis smaragd drágakő kissé opak, cerifikációval


db x 39.500 HUF 107.79 USD
Elérhető: 1 db
Már elkelt: 1 db

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. május 18.
Termékkód: 4319054
Megtekintések: 427
Megfigyelők: 6
Eladó adatai

Bonitaa (764)    
Somogy megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 96%-ban8 óra alatt
Pozitív értékelések: 99.31%
Utolsó belépés: Ma, 09:44
Regisztráció: 2014. december 02.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Forma:négyzet
Szín:zöld
Felület:polírozott
Karát:5.00-9.99

A smaragd az egyik legnépszerűbb drágakő, friss zöld színe reményt nyugalmat és életörömet sugall. Befektetésnek is kiváló, értékálló dolog, hisz csak felfelé mehet az ára!

Az általam kínált darabok hőkezelést kaptak és bevizsgáltak. apró repedések zárványok és a kezelés láthatóak a köveken, ami azonban az eredetiségüket nem vonja kérdőre! Teljeskörű garanciát vállalok minden kövemre. A jelenlegi ajánlatban kocka, téglalap és ovális kövek is elérhetőek. 5,5-6,5-7,5 ct os méretben!

Aki színtiszta követ keres, az vagy nagyon nyúljon a zsebébe és fizesse meg az árát, vagy vegyen szintetikus követ, annak azonban nem sok értelme van az esztétikán kívül!

A smaragd a tavasz az újjászületés, megfiatalodás és az új növekedésének időszaka, amit semmi sem fejez ki jobban, mint a smaragd kristály átható, intenzív zöld árnyalataival. Május születési köve a smaragd.

A smaragdnak már régóta jelentős gyógyító erőt tulajdonítanak, tehát nem véletlen, hogy ez a kristály a leghatalmasabb gyógyító angyal Rafael választása.

A smaragd megerősítése: „Isteni intelligencia vezet életem minden aspektusában!”

A smaragd legalább 4000 éve nagyra becsült drágakő fantasztikus színe és misztikus tulajdonságai miatt. A Jelenések Könyvében a Biblia azt mondja, hogy Isten trónja smaragdból van. Az egyiptomi Toth legendás misztikus tudását smaragd táblákba vésték. A misztikus hagyományokban a smaragd kristály az örök forrás és halhatatlanság szimbóluma. Az Egyiptomiakról ismert, hogy smaragdba vésték az örök fiatalság szimbólumát és ezeket a talizmánokat a halottakkal együtt temették el. Egyiptomi smaragdot kb 2000 évvel Kleopátra születése előtt is bányásztak, azt mondják ez volt kedvenc drágaköve. Azt tartják, hogy a papi méltóságok melldíszének a smaragd az egyik drágaköve.

Az ókori Rómaiak termékenységet, újjászületést társítottak a smaragdhoz, Vénusznak az szépség és szerelem istennőjének ajánlották.

India méltóságos moguljai köztük Jahan Sah, aki a Taj Mahal építője is oly nagy becsben tartotta a smaragdot, hogy vallási szövegekben is feljegyezték és talizmánként viselték a követ.

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás650 HUF

Mások ezeket keresték még