2 db hatalmas kaboson csiszolású rózsa kvarc a legszebb színben pompázik 300 ct


5.000 HUF 13.72 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. október 25.
Termékkód: 4584002
Megtekintések: 115
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

Garancia100 (2824)    
Tolna megye

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 15:41
Regisztráció: 2016. február 22.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Forma:ovális
Felület:polírozott

2 db hatalmas kaboson csiszolású rózsa kvarc a legszebb színben pompázik 300 ct

A rózsakvarc eredete A rózsakvarcot nagyon régóta ismerik, a történelem során nagyon sokszor felbukkan ez az ásvány. Az ókori Mezopotámia területén már Kr.e. 7000-ből származó ékszer gyöngyöket is találtak.

Az asszírok és a rómaiak is már Kr.e. 800-600 körül kezdték el használni ékszerként és dekorációként. Talizmánként viselték, erős gyógyító kőnek tartották.

Az ókori egyiptomiak a szerelem és a szépség szimbólumaként tekintettek rá. Úgy tartották, hogy Ízisz, az ókori Egyiptom egyik legjelentősebb istensége, anyaistennő, a termékenység és a nőiesség istene, a szépségét és fiatalosságát a rózsakvarcnak köszönhette. Hitték, hogy ez a kő lassítja az öregedést és a ráncok megjelenését.

A középkorban is a gyógyító hatásai miatt használták és szerelmi bájitalokhoz is használták.Érdekesség, hogy a középkorban a prágai Szent Vencel-kápolnát is rózsakvarcal és egyéb kristályokkal díszítették. Legendák szerint Szent Vencel az Oltáriszentség számára maga vetett búzát, és saját kezüleg sajtolt bort. A rózsakvarc díszek a szeretetet és a jóságát szimbolizálták.

Mitológia - Adónisz és Aphrodité történeteA görög mitológia szerint szépsége miatt Aphrodité, a szerelemistennője, beleszeretett Adóniszba, aki csak egy halandó ifjú volt. Árész, a hadakozás és öldöklés istene féltékeny volt a szerelmükre, ezért egy vadászat során Árész egy vadkan alakját öltötte és megölte Adóniszt. Ahol Adónisz vére kifolyt a földre és elszínezte a köveket, ott rózsakvarcok teremtek.
A rózsakvarc hatásaiAhogy eddig is láttuk, a történelem során sok civilizáció elismerte és használta a rózsakvarcot és egymástól függetlenül mind ugyanazokra a következtetésekre jutottak: a női gyengédséget, szerelmet és kötődést szimbolizálja, segíti a szívet, a női fertilitást, illetve fiatalító és szépítő hatása lehet. Az alábbi hatásokat többs szakirodalmi könyvből, cikkből, személyes, illetve ismerősök tapasztalataira alapoztam.

Figyelem! Az ásványok nem gyógyászati eszközök és a leírtak nem számítanak orvosi tanácsadásnak. Az ásványok hatásai csak anekdotikusan bizonyítottak. (A Btk. 187. törvény módosítására hivatkozva erre fel kell hívnunk figyelmet.)Szerelem, szeretet, bűbájSokak szerint viselőjének segít az érzelmek kifejezésében,erősíti az együttérzést, a kötődést és a szerelmet is. Boldogságot sugároz a környezetére, csökkenti a stressz érzetet és nyugtató hatást fejthet ki. Minden típusú szeretetet megerősít, romantikus, család és barátok iránti szeretetet, de még az önmagunk iránt érzett szeretetet és elfogadást is.
Enyhíti a szerelmi bánatot és a megbocsátást és talán még abban is segíthet, hogy könnyebben megtaláld az igazit!Női termékenységAz idők során sok civilizációban úgy tartották, hogy a rózsakvarc növeli a nők termékenységét és segít az infertilitási problémákon. A mai napig sokan ezért a hatásáért használják a rózsakvarcot. Úgy vélik, hogy a megtermékenyüléstől kezdve a terhesség teljes lefolyását segíti és támogatja. Csökkenti az aggodalmakat és nyugtató hatást fejt ki.
Rózsakvarc - a szív köveSzámos fizikai gyógyhatást is tulajdonítanak a rózsakvarcnak a rezgései, az energiái és a csakrákra való hatásai alapján. Ilyenek például:

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1 munkanap
Postázás 1140 HUF

Mások ezeket keresték még