Eredeti tekintélyes apatitobeliszk ! 62gr


18.000 HUF 50.04 USD

Garancia: örökös  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. december 14.
Termékkód: 4699862
Megtekintések: 80
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

Bonitaa (766)    
Somogy megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 92%-ban6 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 21:40
Regisztráció: 2014. december 02.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek

Enyhíti a szomorúságot, a búskomorságot és a haragot. Mérsékli az ingerlékenységet, ellensúlyozza az érzelmi kimerültséget. A gyökércsakrában az energiaáramlás szabaddá tételével elűzi a csalódottságot. Enyhíti a bakteriális fertőzéseket, elősegíti a regenerálódást és a sejtképződést (például leégés esetén).

Bár az apatit a világ kevés táján található meg, igen keresett ásvány fajta. A neve a görög "apatao" szóból ered, melynek a jelentése megtévesztés. Ennek az oka az volt, hogy régen elég gyakran összetévesztették más kövekkel. Az apatit sokféle színben fordul elő, lehet a zöldes kéktől egészen a sárgáig. A leginkább jelentős gyógyhatása azonban a kékes árnyalatú apatitnak van.

Az apatit kő, kék, tipikusan torokcsakrát, és kommunikációt elősegítő kristály. Gyakran használják spirituális csatornázás, művészetek elősegítése céljára. Az apatit ásvány segíti a humanitárius cselekvéseket, a tanulást, a tudás kiteljesedését, az intellektustt, segít a zavarodottság is Frusztráció megtisztítában, és a belső én felébredésében. Nyugtató hatású, oldja haraggal és a szorongással kapcsolatos problémákat. Segíti az önkifejezést minden szinten, és egyensúlyba hozza a fizikai, érzelmi, mentális részeinket. Az apatit segít kapcsolódni a mester énünkkel, középpontunkban maradni, és meglátni azokat a problémákat vagy gátakat, amik ezeket megakadályozzák. A kék apatit az önelfogadásban, önbizalom építésében lehet segítségümkre: a mély magunk felé koncentrálást, befelé fordulást fokozza, így meditatív állapotok hasznos kiegészítő eszköze lehet. Spirituális képességeinket is felerősítheti, előhozza és fokozza a bennünk rejlő kreativitást.

Garanciális feltételek

Garancia: örökös  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
Postázás 750 HUF

Mások ezeket keresték még