D197281 Képeslap Napoli Museo Mazionale Boticelli Madonna col Bambino - 1969 Zimonyi Ella Bp


350 HUF 0.95 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. augusztus 16.
Termékkód: 5206173
Megtekintések: 87
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

arwayantika (1305)  
Békés megye

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 15:31
Regisztráció: 2016. május 15.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek

Licitáláshoz és vásárláshoz szükséges információ

A listázott tétel állapota: kép szerinti tartásban

KATA-s egyéni vállalkozás, kizárólag magánszemélyek számára tudok számlát kiállítani.

Postaköltség: a posta.hu díjtáblázata szerint.

Postázás HETENTE egyszer. Általában a hét első vagy második napján postázom a küldeményeket hétfő vagy kedd). Kérem győződjön meg arról, hogy az Ön postacíme rendelkezésemre áll-e. Köszönöm.

Kifizetés: banki átutalással lehetséges, banki pénztári befizetés esetén a postaköltség 350 forinttal nő. Készpénzt sajnos nem tudok elfogadni.(esetleges személyes átvétel esetén is átutalással szükséges rendezni a kifizetést.)

BANKI PÉNZTÁRI BEFIZETÉS ESETÉN 350 Ft extra költség terheli a vásárlót.

Átvétel: postai úton.

Sima küldemény postázását csak pár olcsó tétel esetén tudom vállalni, előre leadott visszajelzés esetén, a sima küldeményekért felelősséget nem tudok vállalni.

Élő licit esetén 2 hétig összevárom a tételeket. Kérem, amikor befejezte a vásárlást írjon üzenetet. Általában az összevárást nagyon vásárlóbarátként kezelem, az előzetes egyeztetés hasznos és mindig szívesen veszem.

Garancia : 1-2 darabos tételek esetén visszavásárlási garancia az átvételtől számítva 2 héten belül, viszont nem érvényes a 'lot' és 'bulk' típusú tételekre). Minden esetleges problémára nagy figyelmet fordítok és igyekszem gyorsan, megfelelően kezelni. Ha bármi gond előfordul kérem jelezze e-mailben. Egy aukció számomra akkor záródik le ha a vásárló meg volt elégedve.


Kapcsolattartás : Az aukció befejezése után 0-2 órán belül általam írt automata galeriasavaria üzenetben megkapja a szükséges adatokat, ha nem érkeznek meg az adatok kérem szépen hogy jelezze. Ha ezen kívül még más adatra is szüksége van lépjen kapcsolatba velem galeriasavaria üzenetben vagy email-ben. Nehezen ér el mobil telefonon mivel csak ritkán használom. Adódó probléma esetén, ha szükséges felhívom. Ha nem válaszolok munkanapokon 0-48 órán belül az Ön által írt e-mailre, akkor valami gond adódott, vagy nem kaptam meg az e-mailt, vagy beteg lettem, esetleg váratlanul elutaztam. Előre is elnézést kérek ha ilyen előfordul.

Hétvégén és ünnepnapokon csak a legszükségesebb esetben válaszolok a galeriasavaria üzenetekre és e-mailekre.


A megvásárolt tételeket a vásárló által megadott postacímre számlázom ha más címre kell küldeni, kérem hogy küldje el e-mail-ben). KATA-s egyéni vállalkozó vagyok 2023 május 1-től. Nem tudok kiállítani számlát csak magánszemély részére.

Kérdésére szívesen válaszolok.

Jó licitálást kívánok!

arwayantika


Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 3-5 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás900 HUF
Egyéb300 - 900 HUF
Külföldi szállítás
Bárhova2950 HUF

Mások ezeket keresték még