Ez a termék elkelt. Hasonló tétel kereséséhez használja a keresőt vagy tekintse meg a kapcsolódó hirdetéseket.

Akció!!!! Szappan és parfüm dombornyomott reklám karton


Szeretné megtekinteni mennyiért kelt el?
Az eladási ár megtekintéséhez jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Más tárgyak eladási ára is érdekli? Lépjen az Archív Katalógus oldalra.
Eladás ideje: 2024. márc. 06. 12:40

Az eladó szerint ajándéknak is kiváló.
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. szeptember 20.
Termékkód: 5270228
Megtekintések: 227
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 1 ajánlat
Eladó adatai

5Kinga5 (279)  
BUDAPEST

Válaszadás: 88%-bantöbb nap múlva
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 08:13
Regisztráció: 2021. november 13.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek

Ezt a szöveges leírást találtam erről az időszakról és a reklámanyagról!

Mérete: 44,5*27,5 cm

“Nantes egyedülálló és kevéssé ismert helyet foglal el a nemzeti kozmetikai szappankészítés történetében, bár ma is nagyon él. A felsorolt ​22 cég közül a Modern szappangyár és parfüméria mesés örökséget hagy számunkra, hiszen remek oldalt írt ebben az iparágban, amelyben Franciaország elismert termékeinek minőségéről és márkái hírnevéről.

Alexis BIETTE 1882-ben hozta létre, és fokozatosan fejleszti a luxuskínálatot, amíg az utolsó világháború destabilizálja piacait. 1948-ban egyesül az angol-holland Lever csoporttal, amely ma Unilever lesz.

A háborúk közötti években olyan neves művészekkel dolgozott együtt, mint Jean d'Ylen a bemutatókon, Tolmer a dobozaiért és Baccarat a parfümös üvegeiért. Termelésének nagy részét Európa-szerte, valamint az Egyesült Államokba exportálja. Észak-Afrika fontos piac a „Levantine Savonnerie-Parfumerie” márkanév alatt. Az 1930-as években átvette a BERTIN és a LEMOINE szappan- és parfümgyárat. Maurice Chevalier és más korabeli sztárok dicsérték termékeinek minőségét.

Arnaud BIETTE-DU PASQUIER, Maxime, a családi vállalkozás utolsó menedzsere unokája újraépítette a cég örökségének egy jó részét, amelyet „A szappankészítő-parfümőr művészete” című könyvben örökített meg. A megtalált receptkönyveknek köszönhetően öt parfümöt reprodukált az Osmothèque de Versailles-val, köztük a híres "Belétét" és a "Jardin bleu"-t 1926-ból. Az akkori lenyűgöző kreativitásból merített ihletet új termékek, például tusfürdő kézi megalkotásához. , sampon, borotvaszappan és díszszappan, olykor a cég sikerét hozó márkák felhasználásával: Soap 810 ibolyával, Pampas de Mexico citrusfélékkel, 1896-ban bejegyzett Moszkva Sovereign, Taif rózsa és szappan „Cross d'or , vászon imádja”.

Ezzel kiterjeszti a „ház” mottóját: „A BIETTE szappanok a WC öröme”. Keresse meg a Biette szappant és illatszereket bemutató kirakatot a Nantes-i kastélymúzeumban Az illatos kártyák vagy szappancímkék minőségi gondozás tárgya, amelyre manapság nagyon keresik a gyűjtők.

A Tolmer által 1925-ben készített szappanosdobozokat több múzeumban is kiállítják.

Jean d'Ylen, a két világháború közötti időszak egyik legjobb plakáttervezőjének plakátjai a párizsi Forney könyvtárban találhatók. reklámtábla 1935 körül a 810-es szappanhoz (balra) és 1912-es reklámja (jobbra)

Reklámkártya az 1920-as évekből, Art Deco ihlette (fent), lent pedig az 1900-as párizsi egyetemes kiállítás első reklámkártyája”

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 3-5 munkanap
Személyes átvétel Budapest V.
Postázás 1500 HUF
Külföldi szállítás
Európai Unión belül 3000 HUF
Európán belül 3000 HUF
Bárhova 3400 HUF

Mások ezeket keresték még