Textilipari gépek illusztrált árjegyzéke 1924-ből - John Nesbitt, Manchester


40.000 HUF 108.82 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. november 27.
Termékkód: 5429042
Megtekintések: 205
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

vgab (170)  
BUDAPEST

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Tegnap, 20:07
Regisztráció: 2021. február 22.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek

Angol fordítás elérhető

Textilipari gépek, eszközök antik illusztrált árjegyzéke 1924-ből - John Nesbitt, Manchester. John Nesbitt Ltd, engineers and machinists, Manchester: textile testing apparatus - illustrated catalogue. 108 oldalas katalógus, 180 kíváló minőségű illusztrációval. Az illusztrált katalógust a Budafokon 1930-ig működő Lanária Gyapjúfonoda és Posztógyár Rt. részére küldték a katalógus belső borítójához illesztett aktuális jegyzék szerint.

Illustrated catalogus No. 21 of oll descriptions of Textile testing machinery; Roller-covering, calendering and finishing machinery; Scales and weighing machines; Vulcanised fibre textile specialities; Mill and Engineers' supllies, etc.

John Nesbitt a Manchester Market Street 42. szám alatt található. A műhely a textilipar számára gyártott eszközöket, például súlymérőket, fonalmérlegeket és tekercseket. 1913-ban John Nesbitt átvette a szintén manchesteri székhelyű H. Sutcliffe & Co mérlegkészítőt.

John Nesbitt textilipari eszközöket készítő gyára rendkívül ismert és elismert volt Manchesterben, amely a textilipar fellendülésének hatására a világ első igazi iparvárosa volt. A világ pamutgyártásának közel 50%-a itt öszpontosult az 1800-as évek második felében.

Hasonló kiadvány hazai aukciókon nem jelent meg, külföldi aukciós tételként is ritkán elérhető.

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBudapest
Egyéb1000 - 2000 HUF

Mások ezeket keresték még