Ez a termék elkelt. Hasonló tétel kereséséhez használja a keresőt vagy tekintse meg a kapcsolódó hirdetéseket.

Fekete diopszid kaboson drágakövek Igazi ritkaság!


Szeretné megtekinteni mennyiért kelt el?
Az eladási ár megtekintéséhez jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Más tárgyak eladási ára is érdekli? Lépjen az Archív Katalógus oldalra.
Eladás ideje: 2024. márc. 12. 12:04
Eladott mennyiség: 1 db

Garancia: 7 nap  
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. november 14.
Termékkód: 5688822
Megtekintések: 55
Megfigyelők: 0
Eladó adatai

Bonitaa (764)    
Somogy megye

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 10:59
Regisztráció: 2014. december 02.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Forma:ovális
Szín:fekete
Felület:polírozott
Karát:5.00-9.99

India császárnőjének is nevezik ezt a drágakövet
A FEKETE CSILLAG DIOPSZID drágakő

Fekete diopszid- ritkaság!
A diopszid egyfajta kalcium-magnézium-szilikát, amely a piroxén néven ismert ásványi anyagok csoportjába tartozik.( A diopszid amúgy fontos kőzetképző ásvány, különösen magmás kőzetekben, meteoritokban is elérhető lehet. )A fekete diopszidnak különböző fajtái vannak – ezek közé tartozik a krómban gazdag fajta, amelyet krómdiopszidnak neveznek. A viola es zöld színű változatot megtalalták már Olaszországban USA-ban, Kanadában, Indiában, Kínában, Oroszországban, Németországban és Svédországban. A diopszid kifejezés valójában egy görög szóra vonatkozik, ami kettőst és nézetet jelent, ami arra vonatkozik, hogy a kő prizmájával miként lehet talalkozni.
Legtöbben a zöld diopszidot ismerjük ezt gyakran használják metafizikai és gyógyító alkalmazásokra. Ennek a kőnek a fekete fajtája fekete csillag diopszid!

A fekete csillag diopszid erős kapcsolatot hozhat létre az alapcsakrán keresztül a földcsillag csakrába.Ettől még szenvedélyesebbnek érezheted magad és mindent megtégy- amit akarsz és másképp bánj a Földdel.
Ez a különleges kapcsolat megtaníthat téged a bolygó szentségére, ahol élsz. Erős földcsillag- és alapcsakrakő is, amelyek csodálatos képességgel rendelkeznek, hogy segítsenek a spirituális élet megalapozásában. Felismered az élet, a növények, állatok, szentségét.
Amint kapcsolatba kerülsz a földi energiával, rájöhetsz, hogy megváltoznak a földdel kapcsolatos elképzeléseid és értékeid. Amikor földelést hozol létre, képes vagy kiegyensúlyozni az aurát. Ez segít abban, hogy a fényenergia teljes skáláját elhozd az éteritestedbe, mivel ezek elképesztő spirituális földelő kristályok.
A fekete diopszid elősegítheti a súlyos betegség, trauma vagy műtét utáni felépülést. Ez a kő támogathatja a sejtmemóriát, a lúg- és savegyensúlyt, a hormonális egyensúlyt és a fizikai gyengeséget is. Gyulladások, görcsök és izomfájdalmak, vese-, szív- és stressz esetén is nélkülözhetetlen.Ezek a kövek elengedhetetlenek a végső betegségek vagy krónikus betegségek idején. A diopszid tonizálhatja és fokozhatja az artériák, a tüdő és a szív gyógyulását. A kő jótékony hatással lehet a keringési rendszer javítására és gyógyulására, valamint segíthet a méreganyagok eltávolításában a szervezetből.
A fekete diopszid emellett javíthatja a vérkeringést az egész testben, csökkentheti a magas vérnyomást, illetve korrigálhatja azt. Csökkentheti a láz és a testfájdalmak hatását is. A kő kiváló kő az általános gyógyuláshoz is. Fizikai gyógyításban dolgoznak, különösen ott, ahol a regenerációra van szükség. Ideális a szívre is használni, hogy segítse a fizikai szívproblémák vagy szívroham gyógyulását.
Ezenkívül a fekete diopszid segíthet megtanítani a megbocsátás és a bizalom értékére. Segíthet megbékélni bármivel vagy bárkivel, ami a múltban bántott azáltal, hogy gyengéden rákényszerít egy kezdeti lépés megtételére. Ha mindig is úgy érezted, hogy valami hiányzik, de nem voltál biztos abban, hogy valójában mi az, akkor a fekete diopszid finoman segíthet abban, hogy elengedd a szükségleteidet, és jobban odafigyelj az adottságodra. A szervezetbe került méreganyagokat is segít kipörgetni, elengedni..
Univerzális hatású kő!

Garanciális feltételek

Garancia: 7 nap  

Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-2 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás650 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még